• Publicat:
  • Actualizat:
Internațional

BREAKING NEWS. Bărbatul de 50 de ani care a luat patru ostatici în centrul Londrei a fost arestat. GALERIE FOTO

Patru persoane au fost luate ostatici într-o clădire din centrul Londrei, sute de localnici fiind evacuați din această zonă

UPDATE 17. 24 După trei ore de negocieri, oamenii legi l-au arestat pe bărbatul din cauza căruia centrul Londrei a fost închis. Polițiștii au precizat că deocamdată nu au găsit niciun ostatic, dar cercetările vor continua, deoarece trebuie să se asigure că viața nici unei persoane nu este în pericol.

UPDATE 17. 17 Potrivit Sky News, un presupus suspect a fost arestat. Oamenii legii caută acum dispozitivul care pune în continuare viața în pericol a oamenilor care locuisc în acea zonă. Potrivit unor surse ale jurnaliștilor, pe bărbatul care a creat panică în Londra îl chemă Michael Green.

Oamenii legii au împânzit zona unde bărbatul amenință că se aruncă în aer.

Update 17. 10 La fața locului au venit ambulanțe, pentru a prelua eventualele victime. 

Patru persoane au fost luate ostatice într-o clădire din centrul Londrei, sute de localnici fiind evacuați din această zonă, informează site-ul postului Sky News.

Incidentul a avut loc în zona Tottenham Court, în centrul capitalei britanice, sute de persoane fiind evacuate.

Se pare că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, nemulțumit că nu a reușit să obțină un permis de conducere și-a legat o canistră de benzină de corp și amenință că își va da foc.

Site-ul publicației ‘Huffington Post’, ale cărei birouri se află aproape de locul incidentului, a scris că bărbatul a luat patru ostatici în sediul unei firme de transport.

Poliția recomandă tuturor persoanelor să stea cât mai departe de clădirea unde are loc incidentul, deoarece riscul apariției unei explozii este destul de ridicat.

Autoritățile au trimis negociatori și echipe de intervenție la fața locului, precizând că nu este vorba de un incident terorist.

Potrivit Scotland Yard, poliția a fost chemată la locul incidentului la ora 11.59 (locală și GMT), după ce bărbatul a aruncat „obiecte pe fereastra etajului al 5-lea al unui imobil”.

Pentru autorități ,prioritatea o reprezintă eliberarea ostaticilor.

Inchide