Călătorie de COȘMAR pentru un cuplu care a zburat între Paris și Toronto. „Nu mă așteptam să găsesc mai mult sânge decât am văzut în Beirut”

Călătorie de COȘMAR pentru un cuplu care a zburat între Paris și Toronto. „Nu mă așteptam să găsesc mai mult sânge decât am văzut în Beirut”
Sursa foto: Facebook
Publicat: 06/07/2023, 20:18

Călătoriile cu avionul sunt de multe ori imprevizibile, dar nu multe persoane se confruntă cu problemele de care s-a lovit Habib Battah, un jurnalist libanez care a mers către Statele Unite, alături de soția sa.

Cei doi, aflați la bordul unei curse între Paris și Toronto, orașul canadian în care aveau escală, au simțit un miros foarte neplăcut de sub scaunele pe care stăteau.

Cei doi călătoreau împreună cu cele două pisici ale lor, fiecare aflându-se într-o geantă specială pentru transport. Iniţial, Habib a crezut că mirosul neplăcut s-ar putea datora felinelor şi a decis să verifice, dar s-a dovedit că nu acestea erau responsabile. Încercând să afle originea mirosului, bărbatul s-a pus în genunchi şi s-a uitat sub genţile în care se aflau pisicile. Spre dezgustarea sa şi a soţiei sale, Habib a descoperit o pată de aproximativ 50 de centimetri pe care a început să o cerceteze.

„Am spus că miroase a fecale. Mi-a înmânat șervețele umede. Am început să șterg și era roșu – roșu de sânge. Și a continuat să se înroșească. Voiam doar să văd ce este. După un timp, unul dintre însoțitorii de zbor mi-a spus: «Ar fi bine să te speli pe mâini, poftim nişte mănuși».”

Au luat legătura cu turnul de control

Între timp, căpitanul aeronavei a luat legătura cu turnul de control de la Paris, oficialii de la Air France transmițând că un pasager dintr-un zbor anterior ar fi avut o hemoragie.

Acesta din urmă a supraviețuit, dar sângele vărsat nu ar fi fost curățat cum trebuie, a anunțat compania.

După ce a început să cureţe pata de sub scaunul său, Habib a descoperit că o parte din sângele de podea a intrat într-o geantă în care se afla una dintre pisici, iar pentru a o curăţa a avut nevoie de un întreg pachet de şerveţele umede. În acelaşi timp, el a încercat să afle de la însoţitorii de zbor care este protocolul aplicabil într-o astfel de situaţie, dar răspunsurile acestora l-au convins că nu ar exista.

„Transmit din Beirut de 20 de ani ca jurnalist. Am trăit războaie, atacuri aeriene, am văzut asasinate, mașini capcană și am supraviețuit la limită exploziei portului (n.r. din 2023). Am crezut că am văzut totul. Nu mă așteptam să găsesc mai mult sânge decât am văzut în Beirut într-un avion Air France”, spune Habib.

Cei doi spun că le-au fost oferite „două sticle mici de apă” ca recompensă, și li s-au dat două pături de la clasa I pentru a acoperi podeaua. În plus, deoarece zborul a fost plin cei doi nu au putut fi mutați.

„Mirosul de sânge putred este asemănător gunoiul de grajd. Mi-am scos pantofii la începutul zborului și am găsit sânge şi pe șosete”, explică acesta. Din nefericire pentru el, un anunţ ulterior al Air France a confirmat că sângele de pe podea era amestecat cu fecale, notează Observator.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Scandal uriaș imediat după ce Mioara Roman a murit! Revoltă în masă din cauza unor...
FOTO. Imagini incendiare cu Corina Caragea într-un costum de baie alb!
Sunt bărbații pe cale de dispariție? Studiu îngrijorător despre cromozomul Y, care determină sexul masculin
Răzvan a murit după ce medicii l-au trimis acasă cu antibiotic! 'Dacă i se făcea...
Cu tarabele pline de produse locale, de calitate, românii aleg tot mai des "chinezăriile". Preţul dictează...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
2024: O nouă regulă de circulație în sensul giratoriu. Singura bandă care are întotdeauna prioritate
Ce datorii a lăsat în urmă Mioara Roman: „Sunt bune de plată!”
Trupul lui Alexei Navalnîi a fost predat familiei. Unde și în ce condiții va avea...
Analiză Politico: Intrarea lui Klaus Iohannis în cursa pentru şefia NATO poate produce divizări în...
Satul din România unde, dacă ai Ferrari, râd toți de tine! Ce e special în...
Un EXPERIMENT NASA în SPAȚIU a sfârșit în FLĂCĂRI! Ce au încercat să facă?
A MURIT unul dintre cei mai PERICULOŞI oameni din lume! Domnia terorii s-a încheiat
Locul legendar din România, construit prin vrăjitorie
Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei,...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
August Bebel, unul dintre fondatorii Partidului Social Democrat al Muncitorilor. „Creștinismul este dușmanul libertății și...