Camionul cu cei 39 de migranți morți, găsit în Marea Britanie: Tatăl uneia dintre victime dezvăluie motivul pentru care fiica sa a plecat de acasă

Camionul cu cei 39 de migranți morți, găsit în Marea Britanie: Tatăl uneia dintre victime dezvăluie motivul pentru care fiica sa a plecat de acasă
Publicat: 27/10/2019, 09:02

Călătoria luiPham Thi Tra My a început în octombrie. Tânără a plecat din casa părintească, situată în regiunea Nghen, pe 3 octombrie și s-a îndreptat spre Hanoi, apoi a călătorit spre China, susține tatăl tinerei. Mai apoi, Pham a călătorit cu avionul spre Franța.

Diferitele etape ale călătoriei sale au fost manevrate de diverse persoane, iar familia sa a plătit suma de 31.000 de lire sterline atunci când tânăra a ajuns la destinația finală, în Marea Britanie.

Planul lui Pham, după ce a ajuns pe teritoriul Marii Britanii, era să se angajeze la un salon de manichiură, pentru a putea trimite bani acasă, în Vietnam. Salariul în saloanele de manichiură din Marea Britanie sunt în medie între 1.300 de lire sterline și 2.000 de lire sterline pe lună, scrie Sky News.

„Am încercat să o convingem să nu plece”, a spus tatăl tinerei. „Pentru că știam că o astfel de călătorie ar fi foarte dificilă pentru o fată”, a continuat bărbatul.

„Dar a spus că dacă nu pleacă, familia noastră va avea foarte mult de suferit din cauza datoriilor imense. Așa că și-a asumat acest risc și a decis să plece”, a adăugat tatăl lui Pham.

Autoritățile din Marea Britanie au declarat că identificarea oficială a victimelor va dura ceva mai mult timp, dar acasă, în Nghen, familia lui Pham este deja convinsă că tânăra se numără printre cele 39 de victime.

Ambasada Vietnamului în Londra cooperează cu autoritățile din Marea Britanie, după ce mai multe solicitări au fost primite din partea unor „familii vietnameze care cer ajutorul Ambasadei”, pentru a afla dacă rudele lor se numără printre cele 39 de victime, au transmis oficialii printr-un comunicat de presă.

Forțele de ordine din comitatul britanic Essex au anunțat miercuri descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion aflat în parcul industrial Waterglade din Grays, la ora locală 1:40 a.m. (3:40, ora României).

Șoferul camionului în care 39 de migranți au fost găsiți morți, pus sub acuzare pentru ucidere din culpă. Investigațiile continuă

Un bărbat a fost pus oficial sub acuzare pentru crimă în ancheta privind cadavrele a 39 de migranți găsite într-un camion în comitatul britanic Essex, relatează CNN.

Citește continuarea…

Maurice Robinson, în vârstă de 25 de ani, originar din Irlanda de Nord, a fost arestat miercuri la scurt timp după ce cadavrele au fost descoperite. El va fi prezentat luni instanței, fiind acuzat de crimă, complicitate la trafic de persoane și spălare de bani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”