Clinton și Trump, noi promisiuni și acuzații pe final de campanie electorală. Cine sunt „proștii” despre care vorbește republicanul

Clinton și Trump, noi promisiuni și acuzații pe final de campanie electorală. Cine sunt proștii despre care vorbește republicanul
Publicat: 07/11/2016, 21:09

„America a ajuns la momentul de reflecție. Trebuie să vindecăm această țară”, a declarat Hillary Clinton luni, cu o zi înaintea scrutinul prezidențial.

Înainte de a participa la un eveniment de campanie, Hillary Clinton a afirmat: „Cred că aceste diviziuni, aceste clivaje care au fost amplificate de campania practicată de partea republicană trebuie remediate, pentru a reuși să aducem oamenii împreună”.

Cele mai recente sondaje de opinie publicate de Fox News și ABC/Washington Post arată că Hillary Clinton ar avea un avans de 4% în fața lui Donald Trump în preferințele de vot, dar media din ultimele șapte zile efectuată de Institutul Real Clear Politics îi oferă un avantaj de doar 2%.

La rândul său, Donald Trump a declarat în Florida că eventuala sa victorie va marca „sfârșitul sistemului corupt” de la Washington.

Donald Trump a criticat decizia FBI de a nu cere inculparea lui Hillary Clinton în ancheta privind utilizarea unui server de mail privat.

„FBI nu putea analiza 650.000 de emailuri în opt zile, pur și simplu nu este posibil”, a acuzat Trump.

„Hillary Clinton este protejată de un sistem total aranjat”, a afirmat politicianul republican, potrivit agenției Associated Press, îndemnând alegătorii „să facă dreptate”.

„Hillary Clinton este atât de falsă. Ne-am săturat să fim conduși de oameni proști”, a afirmat Trump, potrivit agenției Reuters, la un eveniment electoral desfășurat în Sarasota (Florida).

FOTO: www.123rf.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase