Corpul lui Emiliano SALA a fost IDENTIFICAT. Sora fotbalistului: Sufletul tău va străluci pentru totdeauna în sufletul meu

Corpul lui Emiliano SALA a fost IDENTIFICAT. Sora fotbalistului: Sufletul tău va străluci pentru totdeauna în sufletul meu
Publicat: 08/02/2019, 14:39
Actualizat: 25/03/2019, 19:58

Într-un comunicat, poliția din Dorset a transmis că „trupul adus azi în portul Portland … a fost în mod oficial identificat de medicul legist din Dorset ca fiind cel al fotbalistului Emiliano Sala”.

EMILIANO SALA’S FINAL WORDS:
„So, I’m here in a plane that looks like it’s about to fall apart and I’m going to Cardiff. If you have no news from me in an hour and half, I don’t know they will need to send someone to find me. Oh man, I am scared.” – Emiliano Sala #RIPSALA 😭😭 pic.twitter.com/UkYJPIWqeT

— OMO IYA ALAMALA (@sama_on_point) February 8, 2019

„Familiile domnului Sala și pilotului, David Ibbotson, au fost informate despre această știre și vor continua să fie sprijinite de ofițeri de legătură specializați în familie. Gândurile noastre rămân cu ei în acest moment dificil”, se mai arată în comunicat.

Poliția a mai anunțat că va continua să investigheze „circumstanțele acestui deces”.

Sora lui Emiliano Sala,Romina, a postat un mesaj emoționant pe site-urile de socializare, după ce autoritățile au anunțat că atacantul lui Nantes a fost găsit, fără viață, în epava avionului prăbușit în Canalul Mânecii.

Rominaa sperat până în ultima clipă că Emiliano va fi găsit în viață, dar cel mai negru scenariu a devenit realitate în seara zilei de 7 februarie.

Distrusă după ce autoritățile au făcut anunțul oficial,RominaSala i-a adus un ultim omagiu frateului său: „Sufletul tău va străluci pentru totdeauna în sufletul meu. Luminând astfel viața mea. Te iubesc, Tito”, a scrisRominaSala, pe Instagram. Mesajul a fost atașat unei poze, cu Emiliano Sala, în care atacantul se uită spre cer.

În seara zilei de 21.01, avionul privat de tip Piper Malibu, care plecase din Nantes cu destinația Cardiff, a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii. La bord se aflau piltoul David Ibbotson (59 de ani) și atacantul Emiliano Sala (28 de ani). După trei zile, autoritățile au anunțat că vor sista operațiunea de căutare, după ce nu a fost găsită nicio urmă.

Familia lui Sala a achitat 300.000 de euro unei firme private pentru a relua căutările în Canalul Mânecii.

Duminică seară, pe 3 februarie, a fost găsită epava avionului în care s-au aflat Emiliano Sala și David Ibbotson. Aeronava a fost găsită pe fundul Canalului Mânecii, la aproape două săptămâni de la incident.

Ultima convorbire a fotbalistului: Avionul pare că se va face bucățele

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala, care se afla într-un mic avion ce a dispărut deasupra Canalului Mânecii, a trimis mesaje audio unor prieteni în timpul zborului, publicate de cotidianulMarca.

„Salut, frații mei, ce mai faceți, nebunilor?” își începe jucătorul seria de mesaje audio, în care părea destul de obosit și somnoros.

„Frate, sunt mort de oboseală. Am fost la Nantes și am făcut lucruri, lucruri, lucruri și nu se mai terminau, nu se mai terminau…

Sunt aici, într-un avion care pare că se face bucățele și mă îndrept spre Cardiff pentru că mâine încep antrenamentele cu noua echipă.

Voi ce mai faceți, fraților, totul bine?”.

La scurt timp, Emiliano Sala a mai trimis un mesajironic, dar care parcă prevestea ce avea să se întâmple:

„Dacă într-o oră jumătatenu aveți veștide la mine, nu știu dacă trimit pe cineva să mă caute pentru că nu mă vor putea găsi, dar știți… Tată, ce frică îmi e!”

Heartbreaking.

Emiliano Sala sent a voice message to friends and family on board flight.

It doesn’t make for an easy listen.

😰https://t.co/Xp6C7bpUhw pic.twitter.com/0UEwkVtC87

— MARCA in English (@MARCAinENGLISH) January 23, 2019

La câteva ore după anunțul descoperirii epavei avionului, prietenul luiSala,Maximiliano Duarte, a făcut o afirmație cutremurătoare, pentru America Noticias:

„Agentul luiEmilianoSala, Willie McKay este responsabil! Există un mare adevăr în spatele acestei povești și acela este că existăun vinovat. Pentru căEmilianonu a vrut nicio secundă să urce în acel avion. Fiecare are obligații și ca jucător profesionist, trebuie să te conformezi”.

„Emia fost forțatsă se urce în avion în acea noapte, cu toate că el ar fi preferat să nu plece, având în vedere condițiile”, a mai spus Duarte.

Willie McKay este agentul la care face referire Maximiliano Duarte. În urmă cu câteva zile, presa franceză a făcut publicun e-mailprimit de Sala de la Willie McKay, impresarul care a intermediat transferul său de la Nantes la Cardiff, care urma să fie cel mai scump din istoria britanicilor, 17 milioane de euro.

„Nu pretindem că am fi ca niște părinți pentru jucătorii aflați sub contract cu noi,” îi scrie McKay lui Sala, „NU. Dacă n-ai fi fotbalist, nimeni nu s-ar interesa de tine. Până la urmă, pe toți îi intereseazădoar banii. De care și noi suntem foarte interesați, desigur. De aceea ne convine să lucrăm doar cu cluburile de fotbal.Fără sentimente, doar o afacere.”

Epava avionuluiîn care se afla fotbalistul argentinianEmilianoSala și pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii.

Shipwreck hunter David Mearns says that his crew have found the plane carrying missing Cardiff City player Emiliano Sala

Read more on this breaking story:https://t.co/tkLs5NGsRhpic.twitter.com/WZOCeNwOqX

— Sky News (@SkyNews)February 3, 2019

Primelerămășițeale avionuluiau fost găsite miercurea trecută, tot în Canalul Mânecii: două perne de scaun.

Pernele au fostgăsitepe o plajă din apropiere de Surtainville, Franța, la est de locul în care avionul a dispărut de pe radare.

Romina, sora jucătoruluiEmilianoSala, a postat pe site-urile de socializare o poză care i-a întristat și mai rău fanii fotbalistului.

Ea a publicat imaginea câinelui luiEmiliano, care stă și se uită pe geam, ca și cum și-ar așteapta stăpânul.

„Te așteaptă și Nala”, a scris Romina pe contul ei de Facebook. Câinele Nala a fost unul dintre motivele din cauza cărora jucătorul lui Cardiff City s-ar fi întors în Franța. Fotbalistul voia să pregătească totul pentru a putea să își ia animalul de companie, cu el, în Țara Galilor, informeazăDaily Mirror.

Emiliano Sala’s sister, Romina, shared this photo of his dog on Instagram yesterday:

„Nala waits for you too. ❤”

Heartbreaking. 😔💔pic.twitter.com/foffLH1ahk

— Football Tweet (@Football__Tweet)February 5, 2019

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
O turistă a murit în timp ce își făcea un selfie lângă lacul din craterul...