Crimă odioasă: O femeie a ucis o tânără însărcinată pentru a-i fura copilul din pântece. Cum a atras-o în capcană

Redactor:
Laura Cojocaru
O crimă odioasă s-a petrecut în Chicago, unde o femeie însărcinată a fost strangulată, iar copilul i-ar fi fost scos cu forța din pântece. Motivul bănuit de autorități ar fi că ucigașa și-ar fi dorit să crească ea copilul.

O tânără de 19 ani era însărcinată în nouă luni când a anunțat pe facebook că are mare nevoie de donații, potrivit CNN.

Marlen Ochoa-Lopez a povestit că nu are un loc de muncă deoarece este elevă, că stă foarte prost cu banii și că urmează să i se nască cel de-al doilea copil. Femeia a spus că are nevoie de un cărucior dublu pentru cei doi copii și că este dispusă să primească donații de la cei care au un asfel de obiect și nu le mai este necesar.

O femie i-a cerut să o contacteze în privat, spunându-i că ar vrea să-i facă o donație. Cea pe care Marlen Ochoa-Lopez o credea o binefăcătoare se oferise să-i dea haine și obiecte nefolosite pentru bebeluș.

Viitoarea mămică a plecat să se întâlnească cu cea care ar fi urmat să-i ofere obiecte pentru bebeluș și nu s-a mai întors.

Pe 23 aprile tânăra a fost dată dispărută.

Cadavrul acesteia a fost găsit pe 14 mai în spatele casei femeii cu care a discutat pe facebook, potrivit poliției din Chicago.

Marlen a fost strangulată cu un cablu electric și tăiată pe burtă, iar bebelușul i-a fost scos din pântece.

În prezent, copilul se află în stare gravă la spital.

În acest caz au fost arestate trei persoane: femeia de 46 de ani cu care Marlen a discutat pe facebook, iubitul și  fiica acesteia.

Cauza crimei este încă investigată, dar judecătorii bănuiesc că motivul pentru care femeia de 46 de ani ar fi ucis-o pe tânără este că intenționa să crească ea copilul, îndurereată fiind de faptul că fiul ei în vârstă de 20 de ani a murit în anul 2017.

„Nu avem cuvinte să exprimăm cât de dezgustătoare și oribile sunt aceste acuzații” a declarat vineri șeful poliției din Chicago, Eddie Johnson.

 

×
Guvernul anunță ce se întâmplă de la 1 iunie

Ședința de guvern are loc dupa ce, în urmă cu puțin timp, s-a încheiat întâlnirea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Publicată de Gandul pe Joi, 28 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide