Cum arată fiica cea mare a lui Vladimir Putin

Publicat: 01/02/2016, 16:13

Ea beneficiază de servicii de protecție și pază ale Ministerului de Interne și Serviciului Federal de Protecție (FSO), potrivit unei anchete jurnalistice publicate luni de săptămânalul rus de opoziție The New Times.

În prezent, fiica cea mare a lui Putin s-ar numi Maria Faassen, după numele soțului său, omul de afaceri olandez Jorrit Faassen, dar, până la căsătorie, această-fostă studentă a Universității de Stat din Moscova-recurgea la numele de Maria Vorontova și ar fi utilizat încă patru nume diferite, potrivit anchetei.

Locatarii blocului au declarat reporterilor că în clădire a început să se intre doar cu permis special după ce aici s-a instalat o tânără blondă, care circulă într-un jeep cu girofar și cu gărzi de corp. Data de naștere a tinerei blonde coincide cu cea a Mariei, fiica cea mare a președintelui rus, potrivit The New Times, citat de stirileprotv.ro. În plus, unii dintre locatari susțin că au auzit că tânăra era strigată respectuos ‘Maria Vladimirovna’ de către gărzile de corp.

Jurnaliștii The New Times au stabilit că între 2006 și 2011 tânăra Maria Vorontova a studiat, într-adevăr, la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Stat din Moscova (MGU). Reporterii au încercat să contacteze foști colegi ai fiicei președintelui rus, dar aceștia fie au refuzat să vorbească, fie au pretins ‘sume astronomice’ pentru a face unele dezvăluiri.

O tânără, care trăiește în prezent departe de Rusia, a declarat că inițial toți colegii de la Universitate credeau că Maria este fiica unui ‘constructor de rachete’ sau ‘fiica unui general foarte bogat’.

Cu toate acestea, colegi ai fetei celei mari a președintelui rus au postat pe internet zeci de fotografii realizate în sălile de clasă sau la petreceri studențești în care apare și ea. Într-una din fotografii, tânăra despre care se crede că este fiica cea mare a lui Putin apare alături de câteva prietene într-o croazieră pe Mediterană, cu escală în Monte Carlo și Italia. Jurnaliștii ruși scriu că închirierea unui astfel de vas costă intre 35.000-40.000 de euro pe săptămână. Într-o altă, ea apare în costum de carnaval într-un bar în orașul Maastricht (Olanda).

Studenta Vorontova a absolvit facultatea cu nota 10 în 2011 cu o lucrare de licență pe probleme de endocrinologie și deficiențe de creștere la copii, iar conducătorul sau științific, Ivan Dedov, a devenit după aceea președinte al Academiei de Științe Medicale a Rusiei, în timp ce fiul acestuia a fost numit judecător la CEDO, scrie sursa citată.

Soțul fiicei lui Putin a venit în Rusia în 2006 cu scopul de a se angaja la Gazprom, unde a și început să lucreze peste un an. La acea dată, el o cunoștea deja pe fiica președintelui rus, conform publicației.

În 2010, el ar fi fost agresat de agenții de securitate ai bancherului Matvei Urin. Surse din cadrul poliției Moscovei au declarat, sub rezerva anonimatului, pentru The New Times, că de reținerea bodyguarzilor lui Urin s-a ocupat personal Vladimir Kolokoltev, pe atunci șeful poliției moscovite. La câteva zile după acest incident, a fost retrasă licența de funcționare pentru trei bănci ale lui Urin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete