Cum se numără voturile în America, imagini VIDEO de necrezut din Detroit! Donald Trump, șocat: „Au fost blocate ferestrele!”

Cum se numără voturile în America, imagini VIDEO de necrezut din Detroit! Donald Trump, șocat: „Au fost blocate ferestrele!”
Cum se numără voturile în America, imagini VIDEO de necrezut din Detroit! Donald Trump, șocat: „Au fost blocate ferestrele!” / Sursa FOTO: Twitter
Publicat: 05/11/2020, 11:14

Donald Trump acuză fraudarea alegerilor de către democrați și în acest sens aruncă pe piață toate „dovezile” de care dispune. Printre acestea, și videoclipuri postate pe Twitter de diverși utilizatori referitoare la felul în care se face numărătoarea voturilor.

În Detroit, imaginile cu sediul unui „Birou electoral” baricadat complet sunt grăitoare despre starea de tensiune existentă în jurul acestui scrutin electoral.

Donald Trump pe Twitter: „Au fost blocate ferestrele și observatorii”

De fapt, ce acuză Donald Trump? Faptul că în Detroit numărătoarea voturilor prin corespondență are loc într-o stare de neprofesionalism total, iar corectitudinea este pusă sub semnul întrebării.

Pe Twitter, Trump îi acuză pe democrați că încearcă să fraudeze alegerile prezidențiale. „Voturile absenților din Detroit se numără într-o stare de haos! Au fost blocate ferestele și observatorii”, scrie președintele SUA. În sprijinul afirmațiilor sale, Donald Trump postează imagini de la o astfel de secție în care ferestrele sunt pur și simplu baricadate pentru ca nimeni să nu intre, iar în exterior rămân, din ce se spune pe filmare, observatorii republicani, cărora nu li se permite accesul la procesul de numărare a voturilor!

Global News scrie că inclusiv Poliția îi ține departe pe observatorii votului, lucru straniu pentru America, țară care pretinde a fi „mama tuturor democrațiilor” din lumea asta.