Debbie Rowe, despre Conrad Murray: Nu l-aș împușca, dar aș cumpăra glonțul care l-ar ucide

Debbie Rowe, despre Conrad Murray: Nu l-aș împușca, dar aș cumpăra glonțul care l-ar ucide
Publicat: 25/11/2013, 19:06
Actualizat: 28/07/2014, 22:33

Debbie Rowe, fosta soție a cântărețului Michael Jackson, a sugerat faptul că un admirator al megastarului ar putea să îl asasineze pe medicul artistului, Conrad Murray, și a spus că deși nu l-ar împușca ea însăși, ar cumpăra glonțul cu care acesta ar fi ucis, informează contactmusic.com.

Conrad Murray a fost eliberat de puțin timp din închisoare, iar Debbie Rowe a sugerat că medicul megastarului ar putea fi asasinat de unul dintre fanii fostului ei soț. Debbie Rowe a făcut această declarație după ce Conrad Murray a divulgat, într-unul dintre numeroasele interviuri pe care le-a acordat după eliberarea din închisoare, despre mariajul dintre Michael Jackson și mama primilor doi copii ai săi.

„Michael mi-a spus că nu s-a culcat niciodată cu Debbie Rowie”, a spus Conrad Murray.

Această declarație a medicului american a înfuriat-o teribil pe Debbie Rowe, care a spus: „Nu l-aș împușca, dar aș cumpăra glonțul… un glonț dum-dum”. Glonțul dum-dum este acel tip de glonț care explodează la impact și produce distrugeri mult mai grave ale țesuturilor decât gloanțele obișnuite.

„Dacă aș avea un câine la fel de urât ca el (Murray), l-aș rade pe fund, l-aș face să meargă cu spatele și i-aș pune o perucă”, a continuat Debbie Rowe, într-o frază considerată „imatură” de autorii articolului publicat pe site-ul contactmusic.com.

„E nevoie de două persoane pentru a face sex și nu există suficient alcool în lume. Cel puțin, eu pot să împerechez. El nu mai poate nici să scrie rețete”. Autorii articolului presupun că Debbie Rowe se referea la ferma ei unde crește cai de rasă, nu la sistemul ei reproducător. „E dezgustător faptul că el aruncă cu noroi în morți. Juriul cu siguranță nu a crezut povestea lui”, a continuat fosta soție a megastarului.

În septembrie, Debbie Rowe, în vârstă de 54 de ani, a intrat în conflict și cu Arnold Klein, dermatologul lui Michael Jackson, care a sugerat că ea a furat analgezice puternice din cabinetul său pentru a alimenta dependența megastarului de medicamente.

Presa americană a anunțat în octombrie că Debbie, mama biologică a primilor doi copii ai megastarului, Paris și Prince, îl va înlocui în calitate de cotutore pe nepotul cântărețului, Tito Jackson Jr., și va împărți tutela celor trei copii ai legendarului artist american cu mama acestuia, Katherine Jackson.

Tito Jackson Jr. a fost numit cotutore al celor trei copii ai megastarului în 2012.

Potrivit presei americane, această numire o va ajuta pe tânăra Paris să părăsească reședința lui Katherine Jackson și să se mute alături de mama ei biologică, Debbie Rowe, în localitatea Palmdale din statul California.

Aranjamentele financiare anterioare rămân în vigoare pentru toate părțile. Katherine Jackson primește în prezent o pensie de 86.000 de dolari pe lună de la fondul care administrează averea lui Michael Jackson, iar aproximativ 20.000 de dolari din această sumă acoperă cheltuielile lunare ale tinerei Paris.

Paris Jackson urmează în prezent un curs de consiliere psihologică în California, după tentativa ei de sinucidere din luna iunie.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael și Prince Michael II, cunoscut și ca „Blanket” -, conform dorinței starului, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absența acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoții săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o stațiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântărețului și câteva organizații de caritate. Avocatul John Branca și producătorul muzical John McClain au fost numiți administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Medicul american, în vârstă de 60 de ani, a fost însă eliberat la sfârșitul lunii octombrie, după doar doi ani din cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat. Pedeapsa i-a fost redusă pentru „bună purtare”, iar eliberarea sa este justificată prin dorința autorităților americane de a reduce numărul de deținuți din închisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu