Descoperire macabră în casa unei femei din sud-estul Franței. Doi bebeluși au fost găsiți morți într-un congelator

Descoperire macabră în casa unei femei din sud-estul Franței. Doi bebeluși au fost găsiți morți într-un congelator
FOTO - CARACTER ILUSTRATIV: Pixabay
Publicat: 02/12/2022, 21:54

Descoperire macabră în casa unei femei din sud-estul Franței. Cadavrele înghețate a doi bebeluși au fost descoperite într-un congelator. O femeie de 41 de ani a fost arestată, dar nu se știe încă dacă este mama.

Cei doi bebeluși au fost găsiți morți într-un congelator joi, în comuna Bedoin din departamentul Vaucluse, Franța, „la locuința unei femei” care a fost plasată în arest preventiv, a declarat procurorul Helene Mourges pentru AFP.

Potrivit acesteia, „cazul este la început, iar faptele sunt de natură penală”. Descoperirea a avut loc după ce „o terță persoană” a sunat la autorități.

În stadiul în care se află ancheta, este imposibil să se precizeze vârsta sau sexul bebelușilor găsiți înghețați, precum și eventualele legături între ei sau cu femeia reținută.

„Este greu în acest stadiu să dăm detalii”, a declarat Mourges, adăugând că „au fost prelevate probe” pentru a afla mai multe despre cei doi copii.

„Autopsia ne va spune mai multe”, a adăugat procurorul, precizând că aceasta nu va putea avea loc decât peste „un anumit timp”, „pentru că s-au luat toate precauțiile pentru a păstra toate probele științifice”.

Ancheta a fost încredințată jandarmeriei din Carpentras. Legătura dintre persoana care a chemat jandarmii și femeia reținută nu a fost precizată de procurorul general, potrivit antena3.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase