Descoperire șocantă în Scoţia. Pensionară aşteptată la vaccinare, găsită moartă. Femeia ar fi murit în urmă cu 12 ani

Descoperire șocantă în Scoţia. Pensionară aşteptată la vaccinare, găsită moartă. Femeia ar fi murit în urmă cu 12 ani
Descoperire șocantă în Scoţia. Pensionară aşteptată la vaccinare, găsită moartă. Femeia ar fi murit în urmă cu 12 ani / Foto: Caracter ilustrativ
Publicat: 10/03/2021, 16:57
Actualizat: 10/03/2021, 16:58

O pensionară aşteptată la vaccinare în Aberdeen, Scoţia, a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii bănuiesc că femeia ar fi murit acum 12 ani.

Conform The Mirror, alarma a fost dată după ce Christina Malley nu s-a prezentat la vaccinare. Asistenţii au început să o caute şi au găsit-o moartă în locuinţa din Aberdeen, Scoţia.

Femeia a fost găsită pe 25 februarie.

Pentru că nu a mers să se vaccineze, autorităţile au început să o caute, astfel că rămăşiţele femeii, de 80 de ani, au fost descoperite ulterior în casă.

Acnhetatorii încă încearcă să stabilească data decesului şi cauzele şi şi-au exprimat părerea conform căreia decesul ar fi putut surveni în urmă cu 12 ani, relatează Evening Express.

Conform The Sun, vecinii femeii au declarat că nu au ştiut vreodată despre existenţa acesteia. Ei au afirmat că îl ştiau pe soţul femeii, dar nu l-au văzut niciodată cu soţia. În zonă se spune că soţul pensionarei, Daniel, povestea că aceasta se afla în străinătate.

Un pacient COVID-19 s-a aruncat de la etaj, într-un spital din județul Arad

Un bărbat s-a aruncat de la etaj în dimineața zilei de miercuri. Acesta era internat în secția COVID-19 a spitalului din Grădiște, județul Arad.

Spitalul în care era internat bărbatul aparține de Spitalul Județean Arad, scrie antena3.ro.

Până la această oră nu se cunosc mai multe detalii despre incidentul de la spitalul Grădiște.

Potrivit martorilor la incident, bărbatul a scăpat cu viață și s-ar fi aruncat de la parter sau de la etajul unu al spitalului.

Sancțiuni la Spitalul din Arad. Rudele unor pacienți COVID acuză că sedarea a dus la moartea celor dragi

Familiile celor decedați de COVID la Spitalul Județean Arad au depus șapte reclamații, care vizează condițiile din timpul internării. Una dintre reclamante susține că mama ei a venit pe picioare la spital pentru o evaluare post-COVID, dar a murit la trei zile după internare, din cauza tratamentului primit, scrie Digi24.ro.

„Medicul șef al secției a fost retrogradat din funcție, asistentul medical care a completat necorespunzător în avans și nu zilnic planul de îngrijire a pacientei a fost sancționat cu 10% pe o perioadă de două luni din salariul de bază și alte 14 cadre medicale care au participat la îngrijirea pacientei pe tot parcursul internării au fost sancționate cu 5% din salariul de bază pentru o perioadă de o lună”, a anunțat Florina Ionescu, manager al Spitalului Județean Arad.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase