Descoperire terifiantă! Cinci copii, găsiți morți într-un apartament! Mama este principalul suspect!

Descoperire terifiantă! Cinci copii, găsiți morți într-un apartament! Mama este principalul suspect!
Descoperire terifiantă! Cinci copii, găsiți morți într-un apartament! Mama este principalul suspect! / Sursa FOTO: https://projektor.dpa-newslab.com
Publicat: 03/09/2020, 18:12

Descoperire terifiantă într-un orășel din vestul Germaniei. Cinci copii, găsiți fără viață în ei, iar mama este principalul suspect în acest caz! Evenimentele din Solingen au șocat nu numai comunitatea locală, ci întreaga țară, povestea fiind imediat preluată de toată mass-media.

Poliția locală din Solingen a descins la o adresă, iar acolo oamenii legi s-au trezit în fața unei imagini teribile: cinci copii zăceau morți într-un apartament de bloc! Alerta a dat-o bunica micuților, care nu mai știa nimic de copii de câteva zile. Cele cinci suflete nevinovate aveau vârste cuprinse între unu şi opt ani.

Cu toții locuiau într-un apartament din Solingen, landul Renania de Nord-Westfalia, deținut de mamă. De altfel, polițiștii urmăresc pista uciderii copiilor chiar de către propria mamă, o tânără în vârstă de 27 de ani. Femeia a încercat apoi să se sinucidă aruncându-se în faţa unui tren, în gara din Dusseldorf, la peste 35 de kilometri de domiciliul său, informează cotidianul Bild. În prezent, ea este internată în stare gravă la spital, informație confirmată pentru agenția dpa de surse din Poliție.

Un alt copil al femeii, în vârstă de 11 ani, a scăpat cu viaţă, întrucât se afla la bunica lui.