Detalii infiorătoare au ieșit la iveală după ce o chelneriță a salvat un băiat de 11 ani  de abuzul părinților, făcându-i un semn secret

Detalii infiorătoare au ieșit la iveală după ce o chelneriță a salvat un băiat de 11 ani  de abuzul părinților, făcându-i un semn secret
Sursa foto: Go Fund Me
Publicat: 11/06/2022, 12:53
Actualizat: 11/06/2022, 13:25

În prima zi din 2021, o chelneriță care servea într-un restaurant din Orange County, Orando, Florida, a observat că un copil era tratat diferit de către părinți. Ea l-a întrebat, în secret, dacă are nevoie de ajutor, iar când băiatul, în vârstă de 11 ani, a confirmat, chelnerița Flaviane Carvalho nu a ezitat să cheme poliția. Un an și jumătate mai târziu, băiatul este fericit și sănătos, iar tatăl său vitreg a fost găsit vinovat, acum o săptămână, și riscă o condamnare pe viață după ce procurorii l-au acuzat de zece infracțiuni. După popularizarea cazului, Flaviane Carvalho a primit donații de aproape 50.000 de dolari, în semn de apreciere a gestului sau curajos și altruist, bani pe care i-a folosit pentru a înființa o fundație pentru a ajuta oamenii să recunoască semnele abuzului și să ia atitudine.

Procesul în care a fost judecat tatăl băiatului salvat de Flaviane Carvalho, Timothy Lee Wilson, a scos la iveală detalii îngrozitoare din familia lui.

Atunci când a văzut că este tratat diferit, izolat, de părinți, chelnerița a observat și vânătăi pe corpul băiatului.

Din familia de patru persoane, el era singurul care nu mânca, ceea ce a determinat-o să îi întrebe pe adulți de ce nu i-au comandat și lui ceva, iar ei au răspuns că băiatul va mânca acasă.

Cazul a fost intensi mediatizat, iar Flaviane Carvalho a fost lăudată pentru curajul ei chiar de către polițiști:

Ce au descoperit polițiștii

Recent au apărut detalii oribile despre abuzul la care era supus băiatul. Potrivit jurnaliștilor de la Mirror, tatăl vitreg îl torutura, pedepsindu-l cu exerciții de tip militar, spânzundu-l cu capul în jos, izolându-l și înfometându-l cu zilele. Potrivit sursei citate, copilul era închis departe de familie, într-o cameră de hotel folosită pentru depozitare, cu bandă adezivă lipită pe vizorul ușii, conform documentelor oficiale ale procurorilor.

Chelnerița a refuzat să treacă cu vederea semnele abuzului la care fusese supus băiatul și a scris pe un carton „Ai nevoie de ajutor?”, pe care i l-a arătat doar lui, stând în spatele părinților la masă. Când băiatul a confirmat dând ușor din cap, ea a sunat la numărul de urgență 911, echivalentul american al numărului unic european 112.

„Am fost un ajutor trimis de Dumnezeu pentru el. Trebuie să fim atenți la cei care au nevoie de ajutor și să facem ceva pentru a schimba situația”, a declarat Flaviane pentru NBC, conform sursei citate.

Ulterior polițiștii au descoperit urme și unelte ale abuzului, de la cătușe, la o bară îndoită de metal, o mătură ruptă. Conform informațiilor de la dosar, mama băiatului ar fi admis să știa de abuzul la care era supus și nu a fost în stare să îi acorde îngrijirile medicale de care avea nevoie. A fost arestată și acuzată de două capete de acuzare pentru neglijarea minorului.

Foto: Penitenciarul Orange County
Foto: Penitenciarul Orange County

Lunea trecută, bărbatul a fost găsit vinovat de două capete de acuzare privind sechestrarea băiatului în vârstă de sub 13 ani, trei capete de abuz asupra copilului cu o armă, patru capete de abuz asupra copilului în formă agravantă și unul pentru neglijarea copilului.

El va primi o condamnare pe 19 august, conform procedurilor americane.

„S-a făcut dreptate”, a scris Flaviane Carvalho după ce s-au aflat capetele de acuzare pentru care a fost găsit vinovat.

Ea a scris mesajul pe pagina unde a fost creat contul în care a primit donații, în semn de apreciere și susținere, Go Fund Me : 47,932 de dolari s-au strâns de anul trecut, iar cu ei, chelnerița a înființat „Fundația Flaviane Carvalho”.

Sursa foto: Go Fund Me

„Ieri a fost ziua procesului agresorului. A fost găsit vinovat pentru 10 infracțiuni, acum va petrece tot restul vieții în închisoare pentru că a fost găsit vinovat pentru două sentințe pe viață. Îl mulțumesc lui Dumnezeu că băiatul este foarte bine și este crescut cu multă dragoste. Este fericit și sănătos”, a scris salvatoarea, pe 4 iunie.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii