Dezvăluiri incredibile: Putin ar avea o fiică în vârstă de 17 ani a cărei mamă fusese menajeră, dar acum este multi-milionară!

Dezvăluiri incredibile: Putin ar avea o fiică în vârstă de 17 ani a cărei mamă fusese menajeră, dar acum este multi-milionară!
Dezvăluiri incredibile: Putin ar avea o fiică în vârstă de 17 ani a cărei mamă fusese menajeră, dar acum este multi-milionară! / Sursă FOTO: Shutterstock

Vladimir Putin ar avea o fiică a cărei mamă a fost menajeră, dar între timp a devenit milionară, potrivit unui site rus de anchete. Se crede că Yelizaveta Vladimirovna, o tânără de 17 ani, este fiica lui Vladimir Putin, născută în urma unei aventuri, care ar fi durat mai mulți ani, între liderul rus și o menajeră numită Svetlana Krivonogikh. 

Surse care au vorbit cu site-ul de anchetă Proekt au declarat că Putin și Svetlana și-au început aventura la sfârșitul anilor ’90, în timp ce aceasta era menajeră iar și liderul rus era la vremea respectivă căsătorit, dar și șef al FSB. Ulterior, aceștia s-ar fi despărțit începutul anilor 2000, după nașterea Yelizavetei.

Putin nu a oferit nicio reacție la ancheta menționată și purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat că ar știi cine sunt Svetlana și fiica ei.

Informațiile colectate de Proekt sugerează că Svetlana s-a născut la Sankt Petersburg în 1975, crescând într-un apartament modest, într-un cartier în care vecinii aveau cu legături cu crima organizată.

Putin ar avea o fiică în vârstă de 17 ani!

La sfârșitul anilor ’90, Svetlana Krivonogikh a lucrat ca femeie de serviciu la un magazin din apropierea casei sale, în timp ce studia la Universitatea de Economie și Finanțe din Departamentul de Relații Economice Internaționale. În 2000, a obținut diploma și, la scurt timp, s-a mutat împreună cu mama ei din apartament în noua sa reședință din Insulele Kamenny.

Apartamentele de pe insulă nu sunt destinate vânzării generale și sunt ocupate exclusiv de cei apropiați lui Putin, relatează site-ul. Se crede că în acea perioadă a intrat în posesia unor acțiuni bine cotate, deși în evidența publică nu apare niciun nume care ar explica cum a reușit să obțină acest lucru. Cu toate acestea, unele dintre cele mai valoarease acțiuni ale sale sunt la Bank Rossiya, care are legături cu Putin și mulți dintre prietenii săi.

Trei ani mai târziu, Svetlana a născut-o pe fiica sa, Yelizaveta – pe al cărei certificat de naștere nu apare numele tatălui, potrivit Proekt. Singurul potențial mod de identificare este prenumele ei – în Rusia, de obicei derivat din numele tatălui – care este Vladimirovna, relatează sursa citată.

Pare că Putin are grijă de mama fiicei sale

Două surse apropiate de Svetlana au declarat că Putin este „binefăcătorul” ei și că relația lor a început în anii ’90 și s-a încheiat la începutul anilor 2000. Momentan nu se știe cum s-au întâlnit cei doi sau de ce s-au despărțit.

Cu ceva timp înainte de 2010, se crede că cei doi au rupt complet legăturile, potrivit surselor. Cu toate acestea, Svetlana încă se bucură de casa ei din Sankt Petersburg și alte proprietăți din Sochi și Moscova, cu o valoare totală estimată la 11 milioane de dolari.

De asemenea, se crede că deține un procent majortiar de acțiuni în stațiunea de schi Igora, la 70 de mile nord de Sankt Petersburg, care este una dintre preferatele lui Putin, dar și alte acțiuni, tot în proporție majortiară,  la un spațiu de spectacole din Centrul Leningrad.

Potrivit Proekt, fiica lui Putin, Yelizaveta, folosește un nume de familie fals și are mai multe conturi pe site-urile de socializare sub acest nume. Imaginile colectate din aceste conturi arată „o asemănare fenomenală” cu Putin, potrivit site-ului.

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
BREAKING! A murit în puşcărie, la puţin timp după ce a fost diagnosticat cu COVID-19
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
Bani în plus de la stat pentru acești angajați! Care este condiția
Gigi Becali are o avere uriașă! Ce loc ocupă în topul celor mai bogați români...
Este anunţul momentului pentru toţi românii cu credite la bănci. Ce se va întâmpla, de...
Pro şi contra paşaportului Covid. Tot mai mulţi lideri europeni sunt de acord cu ideea,...
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Studiu îngrijorător: Pacienții vindecați de COVID se întorc în spital cu alte boli, iar unul...
BREAKING! A murit în puşcărie, la puţin timp după ce a fost diagnosticat cu COVID-19
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Ce se întâmplă chiar acum, imediat după înmormântarea lui Bogdan Stanoevici. Fiul său a luat...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Știrea șoc a momentului în România: Cunoscuta prezentatoare TV A MURIT
5 motive să faci amor dimineața
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul necunoscut al României. Cum a ajuns de la vânzarea de îngheţată în anii '90...
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Inchide