Donald Trump, intervievat de nora lui. Ce planuri are fostul președinte al SUA

Donald Trump, intervievat de nora lui. Ce planuri are fostul președinte al SUA
Donald Trump, intervievat de nora lui. Ce planuri are fostul președinte al SUA / Sursă FOTO: captură rumble.com
Publicat: 01/04/2021, 10:32

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a acordat primul interviu după ce a părăsit Casa Albă. Acesta a fost intervievat de nora lui, Lara Trump, producător tv și soția lui Eric Trump, cel mai mic băiat al fostului lider.

În cadrul interviului, Donald Trump a vorbit despre temele sale preferate”, respectiv fraudarea alegerilor prezidențiale și platforma Twitter, care i-a șters contul și pe care o consideră plictisitoare.

„Bună seara. Sunt Lara Trump. (…) Sunt onorată să-l prezint pe al 45-lea președinte al Statelor Unite, socrul meu, președintele Donald Trump”, a deschis nora fostului președinte interviul.

În cadrul acestuia, Donald Trump a vorbit din nou despre fraudarea alegerilor prezidențiale, susținând că de fapt a câștigat în statul Pennsylvania. De asemenea, acesta a susținut că alegerile au fost „o rușine, avem un sistem de vot la nivelul țărilor din lumea a treia”.

Donald Trump, „supărat” pe media americană

Un alt subiect dezbătut de Donald Trump a fost episodul în care Joe Biden s-a împiedicat pe scări în itmp ce urca în avion. Fostul președinte al SUA s-a plâns că momentul nu a fost mediatizat așa cum s-a întâmplat în cazul său, când a pățit un lucru asemănător. Trump se referă la momentul în care și-a târșâit picioarele pe o platformă alunecoasă, de teamă să nu cadă. Acest episod a fost mediatizat săptămâni la rând, potrivit fostului lider de la Casa Albă.

„Iar tipul ăsta (Joe Biden – n.r.) cade de trei ori, ultima oară nici nu se mai poate ridica, nu știa nici unde naiba se află și n-a apărut nici măcar la știrile de seară”, a susținut Trump.

Totodată, acesta a spus despre Biden: „Sper că e bine, sper că e într-o formă bună”.

Fostul lider a mai avut și alte comentarii despre media, pe care o consideră coruptă. Din această cauză, a luat decizia de a comunica doar prin intermediul comunicatelor de presă și nu va mai folosit rețelele sociale, care îi pot cenzura mesajul.

„Social media este foarte coruptă”

„Twitter este foarte plictisitor. Foarte mulți oameni părăsesc Twitter. Cred că este loc pentru ceva nou și o să aduc foarte mulți oameni cu mine. O să dau un comunicat de presă și o să-l primească toată lumea”, a susținut Trump.

De asemenea, a fost de acord că oamenii nu au nevoie de social media.

„Da, cred că nu avem nevoie, social media este foarte coruptă și oamenii devin la fel, corupți. Nu avem o presă liberă. Avem o presă coruptă”, a mai susținut Trump.

Un alt subiect a fost zona politică – internă și externă.

„Cred că China este foarte fericită acum, cred că Rusia și alte țări sunt foarte fericite, se uită la ce se întâmplă acum și nu le vine să creadă”, a afirmat fostul președinte.

Ce planuri are fostul președinte al SUA

Totodată, a dat asigurări că lume ava mai participa la un miting Trump.

„O, da, sigur. De fapt, cred că o să organizăm în curând un miting, să le spunem oamenilor că există speranță în viitor”, a anunțat Trump.

Fostul președinte al SUA a anunțat că ar putea candida din nou pentru șefia Casei Albe.

„Puteți spera, da. Ne iubim țara. Toți datorăm ceva țării, iar acum trebuie să o ajutăm”, a susținut Donald Trump.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase