Elon Musk spune că ar fi vrut „să-i ardă un pumn” lui Kanye West, dar s-a mulțumit să-i suspende contul. Rapperul a postat pe Twitter o svastică

Elon Musk spune că ar fi vrut „să-i ardă un pumn” lui Kanye West, dar s-a mulțumit să-i suspende contul. Rapperul a postat pe Twitter o svastică
Sursa FOTO: eastangliabylines.co.uk
Publicat: 04/12/2022, 20:23
Actualizat: 04/12/2022, 20:24

Elon Musk spune că ar fi vrut „să-i ardă un pumn” lui Kanye West, după ce rapperul a postat o svastică pe Twitter, săptămâna trecută. Ca urmare a acestui gest, contul rapperului american a fost închis, pentru a doua oară, de noua conducere a rețelei de socializare.

Musk a făcut comentariile în timpul unor convorbiri live pe Twitter Spaces despre „dosarele Twitter”, cu privire la modul în care rețeaua de socializare a gestionat conținutul despre afacerile lui Hunter Biden, fiul președintelui SUA, potrivit Business Insider.

„întrebare clară” despre rapper a fost lansată către Elon Musk, după ce acesta a făcut comentarii și a postat pe contul său tweet-uri antisemite.

„Cum vei echilibra libertatea de exprimare pe Twitter față de discursurile discriminatorii și ura?”, a fost întrebat Elon Musk.

Eu personal am vrut să-i ard un pumn lui Kanye, numai că asta incita cu siguranță la violență. Nu e ok”, a răspuns Musk.

Suspendarea contului a avut loc vineri, la două săptămâni după ce Kanye West a beneficiat de o amnistie pe Twitter.

Rapperul american Kanye West, din ce în ce mai izolat după recentele sale afirmaţii antisemite, a mers mai departe joi cu remarcile sale scandaloase, mărturisindu-şi admiraţia faţă de Hitler şi determinând anularea preluării reţelei de socializare Parler, la care râvnea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase