Femeia numită „văduva neagră”, care și-a omorât soțul, este din nou liberă

Femeia numită „văduva neagră”, care și-a omorât soțul, este din nou liberă
Publicat: 03/08/2022, 18:59

Femeia poreclită „văduva negră”, după ce și-a ucis soțul cu mâncare otrăvită, a ieșit din închisoare.

Dena Thompson a fost eliberată condiționat, după ce a stat 19 ani în spatele gratiilor. În vârstă de 61 de ani, femeia a fost condamnată la închisoare pe viață în 2003, cu drept de eliberare condiționată, pentru uciderea, în iunie 1994, a celui de-al doilea soț, Julian Webb, de 31 de ani, în casa lor din Yapton, Sussex, Anglia.

Aceasta este descrisă de poliție drept o „femeie periculoasă” și „coșmarul oricărui bărbat”. Thompson le-a făcut viața un calvar mai multor bărbați pe care i-a lăsat fără bani, iar pe o parte din ei ar fi încercat să-i omoare.

Thompson i-a pus antidepresive în mâncare lui Webb și aspirină măcinată în băutură, dar a susținut întotdeauna că acesta s-a sinucis. Adevărul a ieșit la suprafață abia după șapte ani de la crimă, când trupul bărbatului a fost exhumat. Analizele făcute au stabilit că Webb avea o cantitate uriașă de medicamente în organism atunci când a murit.

Thompson s-a căsătorit cu Webb în 1991, în timp ce încă era căsătorită cu primul ei soț, Lee Wyatt. După moartea lui Webb și după ce a divorțat de Wyatt, femeia s-a căsătorit cu Richard Thompson. Pe cel de-al treilea soț a încercat să-l omoare atacându-l cu o bâtă și cu un cuțit, menționând că se temea pentru viața ei, informează digi24.ro.