Fetele cuplului Obama, concepute IN VITRO. Michelle Obama își lansează AUTOBIOGRAFIA printr-un turneu în săli polivalente din SUA

Fetele cuplului Obama, concepute IN VITRO. Michelle Obama își lansează AUTOBIOGRAFIA printr-un turneu în săli polivalente din SUA
Publicat: 09/11/2018, 21:37

Fosta primă doamnă a SUA Michelle Obama mărturisește că s-a simțit „pierdută și singură” după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 20 de ani, iar cele două fete ale cuplului au fost concepute prin fertilizare in vitro, potrivit Associated Press.

Pe 13 noiembrie, Michelle Obama lansează la nivel mondial cartea autobiografică „Becoming / Povestea mea„, în care își descrie fără rețineri viața, de la copilăria în Chicago și primele șocuri ale confruntării în public cu rasismul și până la sentimentul incredibil când a devenit întâia primă doamnă de culoare a SUA. Ea descrie dificultățile unei căsnicii cu un politician, mai tot timpul ocupat sau plecat de acasă.

„Am resimțit avortul spontan drept un eșec personal, pentru că nu știam cât de comune sunt avorturile spontane, fiindcă nu vorbeam niciodată despre acest subiect,” a povestit Michelle Obama pentru abcNews. La 34 de ani, ea a realizat că „ceasul biologic” nu este un mit și s-a decis să apeleze la fertilizarea in vitro.”

Michelle Obama nu crede că-l va putea ierta vreodată pe Donald Trump pentru că s-a alăturat celor care promovau falsa teorie că Barack Obama nu s-ar fi născut în Statele Unite. „A fost o încercare de diabolizare, bazată pe bigotism și xeonofobie,” spune fosta prima doamnă. „Ce s-ar întâmpla dacă o minte îngustă ia un pistol și pornește spre Washington? Daca ne atacă fetele? Cu aluziile sale răuvoitoare, strigate în gura mare, mi-a pus familia în pericol. N-am să-l iert niciodată.”

Donald Trump n-a avut nevoie de mai mult pentru a reacționa imediat la citatele despre el din cartea lui Michelle. Înainte de a pleca la Paris, președintele american a răspuns întrebărilor jurnaliștilor: „Michelle Obama a luat o grămadă de bani pentru cartea asta și a fost nevoită să introducă detalii cât mai controversate în ea,” a spus Trump. „Va dau și eu câteva replici pe măsură: Nu-l voi ierta niciodată pe Barack Obama pentru halul în care a ajuns Armata SUA datorită subfinanțării. Barack Obama a pus America în pericol.”

Michelle Obama își va lansa volumul autobiografic printr-un turneu de promovare prin Statele Unite, care începe marți, dar nu într-o librărie, ci într-o imensă sală polivalentă din Chicago. În ciuda prețului piperat (între 30 si 1.000 de dolari), zeci de mii de americani și-a cumpărat bilete să asiste la evenimentul care va fi moderat de Oprah Winfrey. Turneul va continua în săli de aceeași dimensiune din alte orașe americane, unde actrițe celebre (Reese Whiterspoon sau Sarah Jessica Parker, de exemplu) vor modera spectacolul.

Soții Obama au semnat un contract estimat la zeci de milioane de dolari, pentru a-și publica autobiografiile. După „Becoming”, va urma cartea lui Barack Obama, programată pentru anul viitor. Criticați pentru sumele pe care le vor obține, Barack și Michelle au declarat că o parte din veniturile din drepturi de autor vor fi donate organizațiilor caritabile, inclusiv Fundației Obama.

Becoming de Michelle Obama

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom