FOCURI de armă într-o sală de bowling din California: Când m-am întors, fratele meu fusese ÎMPUȘCAT în piept

Redactor:
Mircea Olteanu
FOCURI de armă într-o sală de bowling din California: Când m-am întors, fratele meu fusese ÎMPUȘCAT în piept
Împușcături într-o sală de bowling din California: 3 morți și 4 răniți. Vezi cum încearcă oamenii să-și găsească rudele după incident

Poliția a recomandat publicului să evite zona unde a avut loc incidentul, care s-a produs la scurt timp după miezul nopții de vineri spre sâmbătă.

Departamentul de Poliție din Torrance a transmis pe Twitter că a intervenit în cazul unui incident soldat cu „victime multiple” la Gable House Bowl, o sală de bowling și alte jocuri.

Mai mulți martori oculari au declarat pentru  LA Times că un individ ar fi tras cu arma după o altercație.

„A fost o bătaie și am auzit focuri de armă”, a declarat un martor. Alte persoane au povestit că s-au ascuns în baie în timpul incidentului.

Brandon Tire, în vârstă de 31 de ani, a declarat pentru L.A.Times că sărbătorea aniversarea unui prieten. Juca bowling, când a izbucnit o încăierare și a auzit focuri de armă. Când s-a întors, fratele său fusese împușcat în piept.

Oameni care încearcă să-i găsească pe cei dragi:

„Latrice Radford era la un film și nu observase că pierduse 25 de apeluri telefonice. Mai târziu, a aflat că fratele ei, Michael Radford, de 20 de ani, a fost împușcat”, scrie LA Times.

Poliția este în căutarea autorului atacului armat care a fugit după ce a împușcat mai multe persoane.

„Investigatorii întreprind în acest moment o anchetă, și încearcă să identifice suspectul sau suspecții implicați”, se afirmă într-un comunicat al Poliției din Torrance, oraș aflat la aproximativ 40 de kilometri sud de Los Angeles.

 

Inchide