Fotografia macabră care a scandalizat opinia publică. „Pentru amintirea lui Maradona, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de aberație”

Fotografia macabră care a scandalizat opinia publică. „Pentru amintirea lui Maradona, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de aberație”
Publicat: 26/11/2020, 23:18

Seria incidentelor continuă. După haosul generat de la palatul prezidențial din Buenos Aires,  a urmat un selfie cu trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona. Imaginea a scandalizat opinia publică.

Fotografia macabră a scandalizat opinia publică și a generat amenințări cu moartea

Bărbatul care a postat imaginea a primit ulterior amenințări cu moartea pe social media, după imaginea în care semnul pe care-l făcea cu degetul mare arată că „totul e ok”.

Cel care i-a făcut publică identitatea este prietenul și avocatul lui Diego Maradona, Matias Morla, care a promis că nu va lăsa o astfel de „aberație nepedepsită”.

Diego Molina e bărbatul care a deschis capacul sicriului, a făcut poze și le-a postat pe rețelele sociale. Molina era angajat al firmei de servicii funerare responsabilă de transportul sicriului.

„Diego Molina este ticălosul care a făcut o fotografie lângă sicriul lui Diego Maradona. Pentru amintirea prietenului meu, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de aberație”, a scris Matias Morla, avocatul și prietenul apropiat al lui Maradona.

Patronul de servicii funerare regretă incidentul și se așteaptă ca familia să acționeze în justiție.

„Suntem devastați. Familia a avut încredere în noi. Când ne-au sunat, ne-am simțit mândri, am știut cu ce ne confruntăm și responsabilitatea pe care o avem”.

Angajatul care a făcut pozele macabre a fost concediat, după ce a pătat memoria familiei și a zecilor de mii de fani. Ulterior, pe rețelele sociale au apărut imagini și cu alți angajați la căpătâiul lui Maradona.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase