Freza lui Giuliani îi joacă feste în timpul unei conferințe de presă: Avocatul lui Trump transpiră atât de mult încât i se scurge pe față vopseaua de păr! – FOTO/VIDEO

În timpul unei conferințe de presă în care avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, o ține una și bună că alegerile prezidențiale din SUA au fost fraudate, freza i-a jucat feste – vopseaua de păr a început să i se scurgă masiv pe față din cauza transpirației excesive.

Încă de la încheierea scrutinului prezidențial din Statele Unite ale Americii, Donald Trumpă și echipa sa au susținut că alegerile prezidențiale au fost fraudate de echipa contracandidatului democrat Joe Biden, care a ieșit învingător, fiind ales președinte al SUA.

Giuliani, întrerupt de propria freză în timpul discursului

La doar o zi după ce autoritățile din Pennsylvania au decis că în stat alegerile nu au fost fraudate, Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, a susținut o nouă confeirnță de presă în Washington, dar lucrurile nu s-au desfășurat așa cum se așteptase.

În timpul discursului, Giuliani a încercat să recite o scenă dintr-o comedie care a câștigat Oscarul în 1992, făcând tot felul de anologii și încercând în continuare să convingă publicul să alegerile au fost fraudate de democrați. Însă cei prezenți și cei care au urmărit conferința nu prea au putut fi atenți la declarațiile lui Giuliani căci atenția le-a fost distrată de vopseaua de păr care i se scurgea pe față din cauza transpirației excesive.

În timp ce își susține discursul, Giuliani încearcă să nu acorde atenție incidentului și se șterge cu șervețulul pe față, în timp ce își continuă discursul.

Donald Trump l-a desemnat pe avocatul său personal, Rudy Giuliani, să îl reprezinte în procesele prin care președintele SUA acuză fraudarea alegerilor prezidențiale.

Potrivit NYT, patru persoane apropiate președintelui au dezvăluit faptul că fostul primar al New York-ului, devenit celebru după ce a îngenuncheat mafia italiană, pe când era procuror general, se va ocupa de procesele lui Trump, intentate în Arizona, Pennsylvania, Georgia și Michigan.

Trump a apelat la Giuliani după eșecul înregistrat în Maricopa County, Arizona, în fața lui Joe Biden

Un lider european îi recomandă lui Donald Trump să își recunoască înfrângerea în alegeri: „N-ar trebui să se facă de râs”

Președintele Cehiei, Milos Zeman, a declarat joi, în cadrul unui interviu acordat unei publicații online din țara sa, că din punctul său de vedere, Donald Trump, președintele în exercițiu al Statelor Unite, ar trebui să accepte că a pierdut alegerile prezidențiale în favoarea lui Joe Biden și să renunțe la funcție.

Declarația oficialului ceh vine în contextul în care Donald Trump a acuzat că alegerile ar fi fost fraudate și a anunțat contestarea lor în instanță, notează site-ul agenției de presă Reuters. Astfel, Zeman spune că ar fi mai rezonabil ca Trump să renunțe și să își accepte înfrângerea, fără să se facă de rușine.

 

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Marturii șocante din spitalul groazei de la Reșița. O pacientă dezvăluie cum sunt 'tratați' bolnavii
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
REZULTATE SONDAJ Mediafax și Ziarul Financiar. Cine câștigă alegerile parlamentare din 6 decembrie
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Cătălin Botezatu, astăzi este ziua lui de naștere! Ce vârstă a împlinit creatorul de modă
Inchide