Gest inuman făcut de un bărbat! A pus lame în mâncarea de bebeluși, apoi a așezat-o pe raftul unui supermarket: „Țiganii m-au pus să fac asta!” – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Gest inuman făcut de un bărbat! A pus lame în mâncarea de bebeluși, apoi a așezat-o pe raftul unui supermarket: „Țiganii m-au pus să fac asta!” – VIDEO
Gest inuman făcut de un bărbat! A pus lame în mâncarea de bebeluși, apoi a așezat-o pe raftul unui supermarket: „Țiganii m-au pus să fac asta!”

Un bărbat a fost suprins de camerele de supraveghere în timp punea pe rafturile dintr-un supermarket mai multe borcane cu mâncare pentru bebeluși în care ascunsese lame.

Însă gestul lui Nigel Wright, din Marea Britanie, nu a fost observat la timp astfel că mai multe mămici au achiționat borcanele respective. Două dintre ele au povestit că au găsit lamele, din fericire, înainte să își hrănească copii.

Însă se pare că acuzatul nu este la prima abatere. Acesta a amenințat că va contamina fructe cu cianură și salmonela, în cazul în care conducerea lanțului de supermarketuri Tesco nu îi va da o sumă uriașă de bani, însă în Bitcoin, relatează Mail Online.

Amenințările bărbatului au condus la deschiderea celui mai mare caz de șantaj din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, 100 de polițiști din mai multe orașe din țară fiind implicați în rezolvarea lui.

Ce susține infractorul

Acesta a susținut că a făcut asemenea lucruri în numele fermierilor care sunt plătiți cu prea puțini bani de compania Tesco. Astfel, pe parcursul a doi ani, a încercat să obțină 1,5 milioane de lire sterline, în Bitcoin.În prezent, Nigel Wright, aflat în arest, riscă până la 14 ani de închisoare. Acesta a recunoscut că a făcut acele amenințări și că a pus lame în mâncare pentru bebeluși, însă a explicat că a fost obligat să facă aceste lucruri de un grup de țigani care l-a amenințat că îi va omorî copiii și îi va viola soția, dacă nu îi va da 500.000 de lire sterline.

În plus, acesta s-a apărat susținând că a continuat cu amenințările și șantajul deoarece a observat că răscumpărările nu sunt plătite niciodată integral, ci la jumătate. De asemenea, și-a apărat soția precizând că aceasta nu știa de „activitățile” lui, în caz contrar, l-ar fi denunțat.

În plus, și-a explicat decizie de a recurge la astfel de fapteb susținând că nu a mers la poliție deoarece „l-a dezmăgit anterior”.

Totuși, pe de altă parte, procurorii susțin că bărbatul și-a continuat viața liniștit, încercând să se îmbogățească și punând în pericol viețile a zeci de persoane.

VIDEO ŞOC | Ce fac aceste asistente dintr-un spital COVID: ”Batjocoresc morţii”. Şefii spitalului au...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit în Vama Veche o virgină din București
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
Este oficial! Capitala intră în scenariul roșu. Ce s-a decis în cadrul ședintei de azi....
Restaurant deschis în pandemie. Ce a decis să facă un chef cu banii de la...
Un influencer urmărit de 1 milion de oameni a murit de COVID-19, deși era convins...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit în Vama Veche o virgină din București
Patrick Cioaca nu mai exista. Ce s-a ales de baiatul Elodiei si al lui Cristian...
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
Traian Băsescu, scos din sărite: ”Măi dobitocule! Marş afară javră mincinoasă”. Cine i-a provocat această...
BOMBĂ! Ce se va întâmpla cu 3 zile înainte de Ajunul Crăciunului 2020. Predicțiile femeii...
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ziaristul care s-a luptat cu presa, detectivii particulari, izolarea, ameninţările şi cu un colos financiar...
Inchide