Înregistrarea obscenă care îl aruncă pe Trump într-un nou scandal: „Poți face orice” AUDIO

Înregistrarea obscenă care îl aruncă pe Trump într-un nou scandal: „Poți face orice AUDIO
Publicat: 08/10/2016, 16:12
Actualizat: 11/10/2016, 11:50
Înregistrarea datează din 2005 și este o discuție cu moderatorul unui show de televiziune, în care Trump îi descrie acestuia un flirt eșuat, spunând: „Am încercat să mă culc cu ea, dar era măritată”, adăugând că atunci când întâlnește femei frumoase acesta simte nevoia să „se apropie de părțile lor intime”.
„Poți face orice”, îi spune Trump lui Billy Bush, jurnalistul care este văr primar cu fostul rival al magnatului, Jeb Bush, și cu fostul președinte american, George W. Bush. Vineri seară, în mijlocul unui val de critici și dezaprobări din partea altor republicani, Trump a dat publicității o declarație video în care a avut o poziție aproape fără precedent: „Toți cei care mă cunosc știu că acesle cuvinte nu reflectă cine sunt. Am spus-o. Am greșit. Îmi cer scuze. N-am spus niciodată că sunt un om perfect și nici n-am pretins că sunt altcineva decât propria mea persoană.Am spus și am făcut lucruri pe care le regret, iar cuvintele care au apărut azi în presă pe înregistrarea veche de mai bine de un deceniu fac parte din această categorie”, a spus Trump.

Imediat după, însă, acesta a început ofensiva: „Am spus niște lucruri prostești, dar este o diferență uriașe între cuvinte și acțiunile altor oameni. Bill Clinton chiar a abuzat mai multe femei, iar Hillary și-a agresat, atacat, umilit și intimidat victimele. Vom discuta mai multe despre acest subiect în zilele care urmează. Ne vedem duminică la dezbatere”, a încheiat Trump.
Tot vineri, candidatul republican a catalogat conversația drept „persiflare de vestiar” și a declarat că fostul președinte Bill Clinton „a spus lucruri mult mai grave pe terenul de golf. Îmi cer scuze dacă cineva s-a simțit jignit”, a precizat magnatul.
O reacție a venit și din partea candidatului democrat, Hillary Clinton, printr-o postare pe Twitter: „Acest lucru este îngrozitor. Nu putem permite ca un astfel de bărbat să devină președinte”, a scris Clinton. Între timp, lista republicanilor care s-au delimitat de Trump sau care îl dezaprobă în mod explicit este din ce în ce mai stufoasă.
Paul Ryan, alături de care Trump trebuia să apară sâmbătă la un eveniment în Wisconsin a anunțat deja că nu va mai lua parte la vizită. „Sunt dezgustat de ceea ce am auzit azi. Femeile trebuie apărate și venerate, nu obiectificate. Sper ca domnul Trump să trateze această situație cu seriozitatea pe care o merită și să lucreze pentru a demonstra țării că are mai mult respect pentru genul feminin decât sugerează acest clip”.
Afirmațiile lui Trump sunt doar ultimele dintr-o serie de remarci publice la adresa femeilor, care l-au făcut să se prăbușească în sondaje în rândul votanților de sex feminin până la cote aproape istorice. Un sondaj realizat recent de the Economist/YouGov a demonstrat că 68% dintre alegătorii femei au opinii nefavorabile sau au exprimat un dezacord profund față de Trump.
Înregistrarea audio a fost făcută, cel mai probabil, în timpul unui interviu pentru emisiunea Access Hollywood, moderată de Bush, septembrie 2005, la opt luni după ce Trump se căsătorise cu modelul Melania Knauss, cea de-a treia lui soție. Bush, acum gazdă a show-ului Today de la NBC, și-a cerut scuze și el, arătând că se simte „rușinat și stânjenit” de ceva ce s-a întâmplat în urmă cu 11 ani, când era „tânăr, imatur și s-a comportat prostește ținându-i isonul lui Trump. Îmi pare foarte rău”, a spus acesta public.
Trump și Bush se aflau într-un autobuz și se îndreptau spre platourile de filmare ale serialului „Days of Our Lives”, în care miliardarul trebuia să aibă un rol episodic. Înregistrarea obținută de Washington Post include o bucată audio din interiorul autobuzului și un video din momentul în care au ajuns la locul filmării.
La începutul părții audio, Trump îi relatează lui Bush o încercare de a seduce o femeie măritată, care a eșuat: „M-am dat la ea, dar am eșuat, trebuie să recunosc. Am încercat să mă culc cu ea, era măritată. Și m-am dat la ea foarte insistent”, spune Trump.
„De fapt, am scos-o în oraș să cumpere mobilă. Voia să cumpere niște obiecte de mobilier și i-am zis că știu eu un loc unde au mobilă frumoasă. M-am dat la ea ca un câine, dar n-am putut să ajung acolo. Și era măritată. Apoi, dintr-odată o văd, acum are sâni mari, falși și de toate. Și-a schimbat complet înfățișarea”, îi explica Trump moderatorului.
Mai departe, Trump și Bush se pare că o văd pe actrița Arianne Zucker lângă autobuz, iar vedeta TV are și el o replică: „Fata asta e bună rău, cea în mov”. Magnatul nu se oprește nici el: „Whoa! Trebuie să iau niște bomboane mentolate, în caz că încep să o sărut. Știi că sunt automat atras de tot ce e frumos. Pur și simplu încep să le sărut, e ca un magnet. Doar le sărut, nici măcar nu aștept”.
„Orice îți dorești”, îi răspunde Bush. „Poți să le iei de părțile intime. Poți să faci orice”, încheie Donald Trump. După alte comentarii referitoare la picioarele femeilor din apropierea autobuzului, Bush și Trump ajung în lumina camerelor Access Hollywood și o salută pe Zucker.
De-a lungul campaniei electorale, Trump a făcut multe afirmații controversate despre femei sau a trebuit să accepte remarci pe care le-a lansat de-a lungul timpului și pe care adversarii le-au adus acum la lumină. În dezbaterea de luna trecută, a fost criticat pentru că a numit-o pe una dintre câștigătoarele concursului de frumusețe Miss Universe „Miss Piggy” și „Miss Housekeeping”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...