Insula din Arhipelagul Belize care se închiriază mai ieftin decât un apartament în Poiana Brașov! Ce conține pachetul

Insula din Arhipelagul Belize care se închiriază mai ieftin decât un apartament în Poiana Brașov! Ce conține pachetul
Insula din Arhipelagul Belize care se închiriază mai ieftin decât un apartament în Poiana Brașov! Ce conține pachetul / Sursa FOTO: Youtube
Publicat: 18/11/2022, 13:50
Actualizat: 18/11/2022, 13:50

Românii în căutarea unei vacanțe de neuitat ar trebui să ia în considerare și închirierea unei insule private. De ce nu, dacă prețul este unul accesibil, iar locație, de vis!? Și Bird Island îndeplinește ambele condiții – micuța insulă din Belize se închiriază mai ieftin decât un apartament în Poiana Brașov și este de o frumusețe aparte!

Arhipelagul Belize, din Caraibe, este printre cele mai plăcute și de neuitat locații din lume.

Bird Island se închiriază cu 795 de dolari

Pasionații de vacanțe cu totul și cu totul speciale nu vor greși alegând acest loc. Mică insulă privată, Bird Island se închiriază de pe AirBnB cu numai 795 de dolari pe noapte (aprox. 765 euro), cu condiția ca sejurul să fie de minimum trei nopți! Spunem numai pentru că este de ajuns să comparăm acest preț cu cel plătit pentru o noapte de cazare în Poiana Brașov, de exemplu, acolo unde sunt camere care se închiriază și cu 1000 de euro!

Bird Island este o insuliță perfectă pentru șase persoane, căci oferă cazare în patru dormitoare.

Cine o închiriasă va avea acces la o bucătărie complet echipată, transport către și de pe insulă din orașul Placencia, patru caiace, telefon, Wi-Fi, o terasă și, cireașa de pe tort, propriul turn de observație cu vedere asupra Arhipelagului Belize.

De asemenea, proprietarii Bird Island pot pune la dispoziția celor care doresc un bucătar personal, care va rămâne pe insulă și va ajuta la gătit și curățenie, plus un ghid specializat în scufundări acvatice și tot ce înseamnă viața marină.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase