Inundațiile din SUA: Un curier a continuat să livreze mâncarea pe bicicletă, în ciuda faptului că avea apa până la brâu

Inundațiile din SUA: Un curier a continuat să livreze mâncarea pe bicicletă, în ciuda faptului că avea apa până la brâu
Publicat: 05/09/2021, 17:02
Actualizat: 05/09/2021, 17:02

Un curier a continuat să meargă prin apă, în Brooklyn, în timpul inundaţiilor, pentru a livra mâncare. Imaginile în care se chinuia să traveseze o stradă inundată, cu bicicleta pe care era agăţată sacoşa cu comanda, au fost apărut pe Twitter și au devenit virale.

Curierul a fost observat în Brooklyn în timp ce încerca să traverseze o stradă inundată. Acesta era pe bicicletă și de ea era agățată o sacoşă cu comanda.

Gestul bărbatului i-a surprins pe trecători şi a atras atenţia internauţilor, care îl caută pentru a-l recompensa.

Dezastru în SUA. Inundațiile au dus la moartea a cel puțin 44 de oameni

Inundațiile catastrofale care au afectat patru state din nord-estul Statelor Unite au dus la moartea a cel puțin 44 de oameni, în condiţiile în care rămăşiţele uraganului Ida au dezlănţuit ploi torenţiale care au inundat liniile de metrou din New York şi au împiedicat zborurile, au declarat joi oficiali citaţi de Reuters.

Peste 13 persoane şi-au pierdut viaţa în New York, alături de trei în Westchester County. Guvernatorul New Jersey, Phil Murphy, a declarat într-un tweet că cel puţin 23 de locuitori ai statului au pierit în furtună.

Un număr de trei persoane au fost găsite decedate într-un subsol din cartierul Queens din New York, în timp ce patru rezidenţi din Elizabeth, New Jersey, au murit într-un complex de locuinţe publice aacoperit de 2,4 m de apă.

De asemenea, zeci vehicule au fost găsite abandonate pe drumurile din zonă. În Somerset, New Jersey, au fost ucişi cel puţin patru şoferi, au spus oficialii.

Un tânăr de 19 ani a murit în timp ce încerca să își salveze mama

Serviciul Naţional de Meteorologie a confirmat că două tornade care au smuls copaci au lovit, miercuri, Maryland, una în Annapolis şi alta în Baltimore. Un tânăr de 19 ani ar fi murit după ce a încercat să-şi salveze mama dintr-un apartament inundat din Rockville, Maryland, potrivit Washington Post.

Pagubele vin la trei zile după ce Ida, unul dintre cele mai puternice uragane care a lovit SUA, a ajuns în Louisiana, distrugând comunităţi întregi.