Joe Biden își anunță prioritatea începutului de mandat! Legea pentru drepturile LGBT, promulgată în primele 100 de zile la Casa Albă!

Redactor:
Marius Olaru
Joe Biden își anunță prioritatea începutului de mandat! Legea pentru drepturile LGBT, promulgată în primele 100 de zile la Casa Albă!
Joe Biden își anunță prioritatea începutului de mandat! Legea pentru drepturile LGBT, promulgată în primele 100 de zile la Casa Albă! / Sursa FOTO: https://upload.wikimedia.org

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, promite să promulge legea pentru drepturile comunității LGBT în primele 100 de zile de mandat! Este asta o prioritate a sa? Da, răspunde rivalul lui Donald Trump, decis să nu rateze voturile minorităților sexuale din America.

Într-un interviu acordat Philadelphia Gay News, revistă locală editată pentru comunitatea LGBT, Joe Biden le-a făcut o mare promisiune homosexualilor din SUA.

Joe Biden, decis să dea Equality Act în primele 100 de zile de mandat

Printre altele, candidatul democrat susține că va face o prioritate din adoptarea aşa-zisei Legi a Egalităţii (Equality Act) privind drepturile comunităţii LGBT. Și când spune prioritate, Joe Biden are în vedere să dea Equality Act în primele 100 de zile de mandat!

Joe Biden a susținut în interviu că este un apărător puternic al drepturilor persoanelor LGBT. În acest sens, el a ținut să reamintească faptul că încă de când era vicepreşedinte în timpul lui Barack Obama (2009-2017) s-a angajat să promoveze drepturile acestei comunităţi pe plan internaţional, punând egalitatea lor în centrul diplomaţiei SUA. Mulți se întreabă cum de legea pentru drepturile LGBT poate fi o prioritate având în vedere urgenţa pandemiei de coronavirus şi o întreagă serie de alte acte administrative şi măsuri care își așteaptă rândul.

„Voi face din adoptarea Legii Egalităţii o prioritate de vârf în primele mele 100 de zile, prioritate căreia Donald Trump i se opune”, a subliniat Joe Biden în interviul acordat publicaţiei Philadelphia Gay News. Într-adevăr, Donald Trump s-a opus Legii Egalităţii, afirmând că aceasta ar „submina drepturile parentale şi libertatea de conştiinţă” a celorlalți cetățeni. Totodată, în numele libertății religioase, el a limitat drepturile comunității LGBT.

Legea Egalităţii ar urma să-i protejeze pe cetăţenii americani de discriminare pe criterii de identitate sexuală şi de gen, prin amendarea Legii drepturilor civile din 1964, care a interzis discriminarea pe criterii de rasă, religie, sex şi origine naţională.

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali în plină criză de coronavirus. Patronul de...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Ce salarii sunt în Poliție – cât câștigă lunar un subofițer și cât primește un...
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Guvernul danez, somat să exhumeze milioanele de nurci din gropile comune. Cazul provoacă noi tensiuni...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
ȘOCANT! Mihai Malaimare, la un pas de a-și pierde viața! Cum era să moară îndrăgitul...
Anunțul lui Nelu Tătaru în noapte pentru milioane de români. Cum vine vaccinul
Nu China, ci altă țară este sursa coronavirusului care a bulversat planeta. Noile dovezi
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Cum a fost surprinsă Loredana Groza ieșind de la salon! Artista arată demențial la 50...
Inchide