John Aniston, tatăl starului de la Hollywood, Jennifer Aniston, a murit. „Legenda telenovelelor” avea 89 de ani

John Aniston, tatăl starului de la Hollywood, Jennifer Aniston, a murit. Legenda telenovelelor avea 89 de ani
John Aniston a murit - FOTO: Profimedia
Publicat: 14/11/2022, 18:50
Actualizat: 14/11/2022, 18:56

Veteranul actor John Aniston, tatăl lui Jennifer Aniston, a murit vineri la vârsta de 89 de ani. Jennifer a confirmat vestea sfâșietoare într-o postare emoționantă pe Instagram.

„Dulce tată… John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată”, a scris absolventa din „Friends”, în vârstă de 53 de ani, în emoționantul omagiu. „Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace – și fără durere.

„Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârșitul timpului. Nu uitați să vizitați”, a scris Jennifer Aniston.

Deocamdată, cauza morții actorului nu a fost dezvăluită.

„Odihnește-te în pace, dulce John”, a postat în comentarii colega veterană de telenovele Lisa Rinna, 59 de ani, în timp ce prietena apropiată a lui Aniston, autoarea de comedie Chelsea Handler, 47 de ani, a împărtășit o pereche de emoticoane cu inimioare.

Actrița comediantă Amy Sedaris, 61 de ani, a rezumat poate cel mai bine situația cu comentariul ei: „Aur atât de rău. Voi aprinde o lumânare. Ne iubim tații noștri”.

Născut pe 24 iulie 1933 în Creta, Grecia, John Aniston este poate cel mai bine cunoscut pentru că l-a interpretat pe Victor Kiriakis în telenovela de succes „Days of Our Lives”. Apărut pentru prima dată în serial în 1970, el va continua mai bine de trei decenii până în 2022 – o perioadă istorică care i-a adus un premiu Emmy pentru întreaga carieră la începutul acestui an.

Days of Our Lives (de asemenea, stilizat ca Days of our Lives; denumit simplu Days sau DOOL) este o telenovelă de televiziune americană care se difuzează pe Peacock. A fost difuzată pe NBC din 1965 până în 2022. Este unul dintre cele mai longevive programe de televiziune cu scenariu din lume, fiind difuzat aproape în fiecare zi a săptămânii.

Sursa: Mediafax

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase