Mărturia cutremurătoare a bunicii copiilor împușcați în Italia: „Au murit ţinându-şi tatăl de mână”

Mărturia cutremurătoare a bunicii copiilor împușcați în Italia: „Au murit ţinându-şi tatăl de mână”
Foto: lettoquotidiano.it
Publicat: 14/06/2021, 17:42
Actualizat: 14/06/2021, 21:36

Bunica celor doi copii italieni uciși duminică în urma unui atac armat lângă Roma a declarat că cei doi băieți au murit ținându-și tatăl de mână. Mascarul, în care a fost ucis și un pensionar de 74 de ani, a avut loc în localitatea Ardea, din apropierea capitalei Italiei.  

Sonia di Gennaro, bunica maternă a celor doi copii uciși de un bărbat în Ardea, în zona rezidențială a consorțiului Colle Romito, a declarat presei din Italia că ambulanța a sosit prea târziu, după o jumătate de oră de la momentul atacului.

Erau doi copii politicoși și respectuoși. Daniel, cel mai mare, avea doar 9 ani. Ieri a venit la mine acasă și plecat fără să-și ia rămas bun. În schimb, s-a întors și a vrut să-mi dea un mic sărut”, a declarat bunica celor doi copii uciși, citată de publicația La Repubblica.

Bunica celor doi copii a mai precizat că aceștia au sfârșit ținându-și tatăl de mână.

Un individ cu probleme psihice a ucis doi copii care se jucau la câteva zeci de metri de casă, apoi un bărbat în vârstă care trecea pe bicicletă pe stradă. După ce a tras cel puțin cinci focuri de armă, s-a baricadat în propria locuință, unde s-a sinucis.

Ucigașul din Ardea avea 35 de ani

Ucigașul, Andrea Pignani, avea  de 35 de ani, iar victimele sale, Daniel și David Frusinato aveau 10 și respectiv 5 ani.

Un alt rezident al consorțiului ucis duminică,  Salvatore Ranieri, avea de 74 de ani.

Bătrânul și cei doi copii au fost loviți de cel puțin cinci gloanțe. Copiii se jucau la câteva zeci de metri de casă, când au fost împușcați în inimă și gât și nu au mai putut fi salvați.