Meghan Markle, criticată dur de propriul tată: „A distrus familia regală. Face asta pentru bani”

Meghan Markle, criticată dur de propriul tată: „A distrus familia regală. Face asta pentru bani
Publicat: 20/01/2020, 08:47
Thomas Markle, în vârstă de 75 de ani, i-a criticat aspru pe Harry și Meghan, în timpul filmărilor pentru documentarul britanic „Thomas Markle: Povestea mea”. Acesta a comentat situația „ridicolă” în care cei doi au implicat familia regală, instituție „șubrezită, chiar distrusă” de scandalul declanșat de fiica lui și de soțul acesteia. Tatăl lui Meghan Markle nu s-a ferit să lanseze acuzații și remarci dure, insistând asupra modului în care ducii de Sussex au devalorizat imaginea monarhiei britanice, pe care „au transformat-o într-un Walmart cu coroană”.
Markle a adăugat că anunțul fiicei a fost un mare șoc pentru el, cu atât mai mult cu cât aceasta părea că trăiește „visul oricărei fete” după nunta cu prințul Harry. „Orice tânără și-ar dori să devină prințesă și ea, care chiar a reușit, dă cu piciorul unei asemenea șanse”, a comentat el pentru documentul de 90 de minute, care va fi transmis de Channel 5 săptămânile următoare.
Thomas Markle: Face asta pentru bani!
„Cred că face asta pentru bani”, a mai spus Thomas Markle. „Aparent, o casă cu 26 de dormitoare, care costă 3 milioane de dolari, nu le ajunge. Mi se pare destul de jenant”, a adăugat, referindu-se la reședința din Marea Britanie a culpului, Frogmore Cottage, care are în realitate doar 10 dormitoare. În urma discuțiilor recente cu regina, ducii de Sussex vor fi nevoiți să plătească pentru costisitoarele renovări ale locuinței.
Markle a descris familia regală drept „una dintre cele mai importante instituții longevive”, precizând că Meghan și-a asumat obligația de a „face parte din această structură și de a reprezenta regalitatea” când s-a căsătorit cu prințul Harry, în mai 2018. În schimb, tatăl ducesei a declarat că fiica și soțiul acesteia „distrug, devalorizează” familia regală, tranformând-o „într-un Walmart cu coroană.”
Thomas Markle nu are o relație apropiată cu fiica sa, aspect care a atras atenția publică după ce acesta nu s-a prezentat la nunta plină de fast din 2018, gest explicat printr-o problemă de sănătate cardiacă. „Nu mă aștept să mă contacteze acum…Și nici pe Harry. Cred, însă, că amândoi sunt suflete pierdute, care nu știu ce vor”, a adăugat tatăl lui Meghan în încheiere.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase