Miliardar celebru, arestat după ce a abuzat zeci de minore. Victimele sale aveau chiar și 13 ani / Orgiile se petreceau în „palatul” său, departe de ochii lumii

Miliardar celebru, arestat după ce a abuzat zeci de minore. Victimele sale aveau chiar și 13 ani / Orgiile se petreceau în „palatul său, departe de ochii lumii
Publicat: 07/07/2019, 11:49

Suspiciunile în cazul lui Epstein, care are o avere de două miliarde de dolari, datează de zece ani, când presupusele victime ale afaceristului au spus că acesta s-a folosit de angajații săi pentru a aduce fete minore pentru sex, în casa lui uriașă din Florida.

Fetele au avut chiar și 13 ani. Epstein a pledat „vinovat” în 2008, sub aspectul a două capete de acuzare ce vizau folosirea serviciilor unei prostituate și a stat 13 luni într-o închisoare din Florida. Miliardarul a evitat la acea vreme condamnarea pentru trafic de minore.

Anul trecut, publicația Miami Herald a prezentat o serie de povești legate de un procuror de rang înalt din Florida, Alexander Acosta, care a colaborat cu avocații lui Epstein, pentru a obține o pedeapsă mai blândă pentru miliardar.

Acosta, care este acum secretarul american al muncii, nu a soluționat acordurile cu 30 din presupusele victime ale lui Epstein, care au spus că s-ar fi opus pedepsei de doar 13 luni de închisoare, stabilită în cazul afaceristului.

În noul caz, mai multe victime au declarat că Epstein le-a abuzat. Acesta va ajunge în custodia federală în Manhattan, până la sosirea la tribunal, programată pentru ziua de luni.

Epstein a fost arestat pe aeroportul Teterboro din New Jersey, după ce s-a întors din Franța. Avocatul lui nu a dorit să comenteze arestarea lui Epstein.

Epstein, care are case în Manhattan, Palm Beach, New Mexico, Paris și Insulele Virgine, este acuzat că a abuzat numeroase minore, cu vârste între 13 și 16 ani, în vila din Palm Beach, informează Bloomberg.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult