Miracol în urma atacului armat de la o grădiniță din Thailanda. O fetiță de 3 ani a fost găsită în viață dormind sub o pătură

Miracol în urma atacului armat de la o grădiniță din Thailanda. O fetiță de 3 ani a fost găsită în viață dormind sub o pătură
Sursa: Captură Youtube
Publicat: 09/10/2022, 20:20

Supraviețuire miraculoasă în urma atacului armat care a avut loc zilele trecute la o grădiniță din Thailanda. O fetiță de 3 ani a fost găsită în viață dormind sub o pătură, cu fața la perete, atacatorul crezând că este moartă. 

Paweenuch Supolwong dormea adânc sub o pătură în momentul în care fostul ofițer de poliție Panya Kamrap a ucis 36 de persoane, inclusiv 24 de copii, într-o grădiniță din Uthai Sawan, în nordul Thailandei. Fetița de 3 ani a supraviețuit în mod miraculos masacrului, fiind complet acoperită cu o pătură.

Un alt băiat, Sumaee,  a fost înjunghiat și împușcat de două ori, dar a supraviețuit după ce neurochirurgii i-au scos două gloanțe din cap.

Paweenuch dormea adânc, cu fața la un perete, când atacatorul a dat buzna în clădire și nu a văzut sau auzit atacul. A supraviețuit deoarece Kamrap, în vârstă de 34 de ani, a crezut că era deja moartă, a declarat mama ei, Anonpai Srithong, conform Sky News.

Salvatorii au scos-o pe fetița de 3 ani din grădiniță cu ochii acoperiți pentru a evita ca ea să fie martoră la scena devastatoare a măcelului.

Diun păcate, cea mai bună prietenă a ei, care dormea lângă ea, nu a avut același noroc și s-a numărat printre victimele tragediei.

În momentul atacului, mama fetiței și soțul ei se aflau la muncă într-o fabrică de electronice din Bangkok, la aproape 800 de kilometri distanță de Uthai Sawan. Cuplul s-a mutat în capitala thailandeză pentru a munci, lăsându-și copilul de 3 ani în grija bunicii.

Atacatorul ar fi un fost locotenent de poliție, Panya Khamrab, în ​​vârstă de 34 de ani, potrivit Daily Star. Acesta a ucis 36 de persoane, printre care 24 de copii. A intrat înarmat în grădiniță, apoi a continuat masacrul pe străzi, după care și-ar fi ucis soția și copilul, apoi s-a sinucis.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase