Moarte bizară: Un bărbat a fost strivit de o bucată de metal aruncată la trei kilometri de suflul unei explozii

Redactor:
Mircea Olteanu
Moarte bizară: Un bărbat a fost strivit de o bucată de metal aruncată la trei kilometri de suflul unei explozii
Una din victimele exploziei de la uzina chimică din Spania a murit după ce o bucată de metal proiectată în aer de suflul deflagrației a lovit o clădire aflată la trei kilometri depărtare, a declarat primarul orașului Tarragona, relatează site-ul Euronews.

Primarul Pau Ricomà a declarat că o bucată dintr-un boiler, de la uzina chimică unde s-a produs deflagrația, a fost aruncată în aer și a lovit o clădire din oraș, provocând prăbușirea plafonului unui apartament și decesul unui bărbat ce locuia acolo. Ricomà a descris incidentul ca fiind „aproape de necrezut”.

Cel puțin trei persoane au murit, iar alte câteva au fost rănite în urma exploziei produse marți la o uzină chimică din nord-estul Spaniei, au anunțat autoritățile locale.

Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciilor catalane de urgență, incendiul a fost stins, iar cei mai mulți dintre răniți au suferit arsuri.

O explozie puternică a avut loc marți seară la o uzină chimică situată în apropierea orășelului spaniol Tarragona, deflagrația generând un incendiu de amploare, informează cotidianul El Mundo.

Deflagrația s-a produs în complexul industrial La Canonja din Tarragona, în incinta companiei chimice IQOXE.

Numeroase echipaje de pompieri și ambulanțe au fost mobilizate la fața locului.

Momentan nu se cunoaște cauza care a dus la producerea exploziei.

foto: Twitter

Inchide