• Publicat:
Internațional

Moarte misterioasă în dosarul „bunga bunga” al lui Silvio BERLUSCONI. Martora-cheie ar fi fost otrăvită cu substanțe RADIOACTIVE

Moarte misterioasă în dosarul „bunga bunga” al lui Silvio BERLUSCONI. Martora-cheie ar fi fost otrăvită cu substanțe RADIOACTIVE
Procurorii italieni au demarat o anchetă criminalistică, după ce martorul-cheie în dosarul de mită al lui Silvio Berlusconi ar fi fost otrăvit cu substanțe radioactive.

Imane Fadil, în vârstă de 34 de ani, un fotomodel marocan, care a participat la orgiile „bunga bunga” ale fostului premier italian, a ajuns luna trecută la un spital milanez, cu dureri severe de stomac, scrie The Independent.

Aceasta le-a spus prietenilor și avocatului ei că a fost otrăvită. Fadil a murit în data de 1 martie, dar decesul a fost anunțat de abia vineri.

„Medicii nu au identificat o anumită patologie cauzatoare de moarte”, a declarat procuroru-șef al orașului Milano, Francesco Greco. Acesta a mai subliniat că au existat „câteva anomalii” în dosarele medicale ale lui Fadil.

Potrivit Ansa, testele toxicologice au arătat că modelul a fost ucis cu un „mix de substanțe radioactive”.

Fadil a depus mărturie în procesul din 2012 al lui Berlusconi, în care era acuzat că a plătit o minoră pentru a face sex cu ea.

Fadil a fost o obișnuită a petrecerilor lui Berlusconi, unde, potrivit declarațiilor sale, fetele tinere se dezbrăcau și dansau provocator în brațele invitaților.

Berlusconi a fost condamnat inițial pentru plata unor favoruri sexuale din partea unei fete de 17 ani și a riscat să stea șapte ani la închisoare, dar a fost achitat în 2015, după ce un judecător a hotărât că politicianul nu știa că tânăra respectivă era minoră.

Magistrații au lansat noi acuzații împotriva lui Berlusconi și a altor inculpați, care le-ar fi mituit pe femeile de la petrecerile sexuale pentru a ascunde adevărul la proces.

Fadil nu a fost acuzată că a luat mită de la Berlusconi și ar fi urmat să depună mărturie într-un nou caz.

În 2012, tânăra a declarat că se teme pentru viața ei, după ce le-a spus procurorilor că i s-au oferit bani în schimbul tăcerii, referitor la orgiile sexuale, despre care Berlusconi spunea că sunt doar niște nopți de cină elegante.

Potrivit presei italiene, Fadil lucra la o carte despre experiențele ei, chiar în perioada în care a decedat. Magistrații au obținut un manuscris al cărții și caută indicii despre moartea misterioasă a femeii. 

foto: captură youtube.com

Inchide