Motivul incredibil pentru care o grădină zoologică din Belgia interzice vizitele unei femei: ”Iubesc acel animal și el mă iubește”

Motivul incredibil pentru care o grădină zoologică din Belgia interzice vizitele unei femei: ”Iubesc acel animal și el mă iubește”
Foto: Captură YouTube
Publicat: 21/08/2021, 16:03
Actualizat: 21/08/2021, 16:05

Reprezentanții unei grădini zoologice din Belgia i-au spus unei femei că nu are voie să aibă întâlniri săptămânale cu un cimpanzeu pe care aceasta susține că îl iubește.

Povestea de dragoste dintre un cimpanzeu și o femeie s-a terminat tragic după ce reprezentanţii grădinei zoologice au interzis accesul femeii lângă cuşca animalului, spunând că acesta trebuie să se concentreze pe socializarea cu primate.

Povestea a capturat inimile multora, dar femeia nu mai are voie să aibă întâlniri săptămânale cu Chita, un cimpanzeu în vârstă de 38 de ani.

Foto: Captură YouTube

Adie Timmermans este un vizitator obișnuit la grădina zoologică și s-a atașat foarte mult de cimpanzeul pe care l-a vizitat în mod regulat timp de patru ani, relatează The Mirror.

Femeia susține că ea și Chita ar fi supărați dacă nu vor mai putea să se vadă.

„Iubesc acel animal și el mă iubește. Nu am nimic altceva. De ce vor să ne ia asta? ”, a spus femeia.

Foto: Captură YouTube

Întâlnirile implicau sărutări și momente de tandrețe

Întâlnirile săptămânale implicau sărutări și momente de tandrețe.

Totuși, totul a luat sfârșit, căci reprezentanții grădinii zoologice consideră că acest lucru nu este benefic pentru care trebuie să socializeze cu alte animale

Ei au precizat că: „Un animal prea concentrat asupra oamenilor este mai puțin respectat de colegii săi. Vrem ca Chita să fie un cimpanzeu normal pe cât posibil. În afara orelor de vizită la grădina zoologică, el trebuie să se adapteze 15 ore pe zi în grupul său. Vrem să-i dăm șansa să fie cât mai fericit posibil”.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult