Nou atac armat în California! Trei morți și patru răniți într-o vilă de lux din apropiere de Beverly Hills

Nou atac armat în California! Trei morți și patru răniți într-o vilă de lux din apropiere de Beverly Hills
Sursa FOTO: Twitter
Publicat: 29/01/2023, 09:26
Actualizat: 29/01/2023, 09:34

Trei persoane au fost împuşcate mortal şi alte patru au fost rănite la o petrecere organizată sâmbătă într-o reşedinţă fastuoasă din apropiere de Beverly Hills, un cartier de lux din Los Angeles, statul California.

Impușcătura a avut loc în jurul orei locale 2:30 în cartierul Beverly Crest. Două dintre cele patru victime au fost duse cu vehicule private la spitalele din zonă, iar alte două au fost transportate cu ambulanța, a spus purtătorul de cuvânt al poliției, Sgt. Bruce Borihanh, potrivit Agerpres.

Toate cele trei victime au fost găsite într-un vehicul parcat în exteriorul vilei. Cei patru răniţi, doi dintre ei grav, au fost internaţi sâmbătă.

Casa în care a avut loc petrecerea este situată într-una din cele mai bogate zone din Los Angeles, unde locuinţe de milioane de dolari concurează în fast.

Anchetatorii cred că acolo avea loc o „adunare”, dar nu cunosc încă natura acesteia, le-a declarat jurnaliştilor poliţistul Bruce Borihanh, transmit publicațiile locale.

Tragedia s-a produs în timp ce California este încă marcată de două atacuri armate care au făcut 18 morţi în total pe 21 şi 23 ianuarie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase