„Nu știm pe cine să împușcăm, toți seamănă cu noi”. Apelul cutremurător al unui soldat rus

„Nu știm pe cine să împușcăm, toți seamănă cu noi”. Apelul cutremurător al unui soldat rus
Sursă foto: Profimedia.ro Foto ilustrativ
Publicat: 27/02/2022, 18:02
Actualizat: 27/02/2022, 18:13

„Nu știm pe cine să împușcăm – toți seamănă cu noi”, este declarația unui soldat rus, dezvăluită de un înalt oficial american pentru ABC News.

Oficialul american a mai spus că unele forțe ruse sunt dezorientate, realizând că luptele împotriva ucrainenilor sunt mai grele decât credeau, potrivit ABC News.

Totodată, acesta a mai precizat că unele forțe ruse sunt dezorientate, realizând că luptele împotriva ucrainenilor sunt mai grele decât s-ar fi așteptat.

A patra zi de război

Bombardamentele și atacurile Rusiei în Ucraina au avut ca țintă zonele marilor orașe Kiev și Harkov în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un gazoduct a fost lovit de un atac în al doilea cel mai mare oraș – Harkov precum și un bloc de locuințe, o femeie căzând victimă.

Potrivit oficialilor locali, rușii au intrat în oraș duminică dimineața, însă după prânz orașul era din nou sub control ucrainean.

În capitala Kiev, forțele armate ale Ucrainei spun că sunt în control. Un depozit petrolier de la sud de oraș a luat foc după ce a fost lovit de un atac.