O barcă încărcată cu 3 tone de cocaină, abandonată de traficanți. Au fost urmăriți cu elicopterul (VIDEO)

O barcă încărcată cu 3 tone de cocaină, abandonată de traficanți. Au fost urmăriți cu elicopterul (VIDEO)
Publicat: 23/02/2022, 08:55
Actualizat: 23/02/2022, 08:56

Un elicopter al Marinei mexicane a detectat o barcă în care se aflau 3 tone de cocaină. Traficanții au abandonat ambarcațiunea pe o plajă și au luat-o la fugă.

Acțiunea a avut loc la data de 15 februarie. O patrulă de interceptare a urmărit barca și i-a capturat pe cei trei membri ai echipajului care au abandonat vasul după ce l-au adus în apropierea unei plaje. În barcă erau puțin peste trei tone de clorhidrat de cocaină, scrie Vertigo Politico.

Imaginile au fost făcute publice chiar de marina mexicană și se pot observa trei persoane care o iau la fugă în momentul în care observă că sunt urmăriți. Totuși, cei trei indivizi au fost prinși la scurt timp după ce au părăsit barca.

Evenimentul s-a produs în Golful California pe coasta vest a Mexicului, iar cu o zi înainte marina militară a reușit o altă captură importantă în același loc.

După urmărirea pe cale aeriană și maritimă a unei nave cu două motoare exterioare și trei membri ai echipajului la bord, aflată la aproximativ 168 de kilometri sud de Cabo San Lucas, au fost confiscate 107 butoaie de combustibil care conțineau aproximativ cinci mii de litri de benzină.