O femeie voia să iasă la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating, dar mesajul de la acesta a șocat-o

O femeie voia să iasă la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating, dar mesajul de la acesta a șocat-o
O femeie voia să iasă la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating, dar mesajul de la acesta a șocat-o/FOTO: thesun.co.uk
Publicat: 21/02/2022, 19:18

Nicole discuta de câteva zile zile cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating, dar în momentul în care se pregătea să meargă la întâlnire a primit de la bărbat un mesaj bizar care a șocat-o, relatează The Sun.

Femeia i-a dat numărul ei unui nou partener de pe Bumble și a avut mari speranțe că acesta urma să o invite la o întâlnire.

„Lucrurile mergeau bine, mi-a cerut numărul de telefon, i-am spus – sigur. Mă așteptam la un mesaj de la el care să spună ceva de genul „hei, sunt Mike de la Bumble” sau o prezentare normală de genul ăsta, dar acest lucru nu s-a întâmplat”

Bărbatul voia să sară niște etape și a invitat-o pe Nicole să se mute cu el, deși ei nu s-au cunoscut în viața reală.

“Poate sună ciudat de vreme ce încă nu ne-am văzut, dar pari de treabă și ești și foarte sexy. Dacă ne distrăm atunci când o să ieșim, ai fi deschisă la ideea de a te muta cu mine? Locuiesc într-un apartament cu 2 camere, deci ai avea propria ta cameră”, i-a scris bărbatul pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating.

Femeia a făcut un video pe care l-a postat pe TikTok și a devenit viral imediat. Nicole a povestit prin ce a trecut cu bărbatul despre care credea că va deveni iubitul ei. Video-ul a strand peste 33.000 de vizualizări.

Acest lucru nu i-a picat bine lui Nicole – care s-a simțit serios speriată de oferta bărbatului.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult