O jucătoare de rugby din Scoția a murit la vârsta de 26 de ani

O jucătoare de rugby din Scoția a murit la vârsta de 26 de ani
O jucătoare de rugby din Scoția a murit la vârsta de 26 de ani/FOTO: Twitter/Stirling County RFC
Publicat: 01/12/2021, 19:26

Jucătoarea scoțiană de rugby, Siobhan Cattigan a murit la vârsta de 26 de ani, a anunțat conducerea clubul de rugby Stirling County.

Siobhan Cattigan, cunoscută sub numele de Shibby, a câștigat 19 selecții pentru Scoția între 2018 și 2021 și a debutat la nivel internațional împotriva Țării Galilor în timpul ediției din 2018 a turneului celor Șase Națiuni, a anunțat clubul de rugby.

Clubul Stirling a descris-o pe Siobhan Cattigan ca fiind o „inspirație”, în timp ce Scottish Rugby, organismul care guvernează sportul, a spus că a fost un „talentat atacant de spate și un jucător de rugby complet”.

Cattigan, care a jucat pentru Stirling County RFC, a decedat pe 26 noiembrie, a anunțat clubul.

Jucătoarea în vârstă de 26 de ani a câștigat 19 selecții pentru Scoția între 2018 și 2021 și a debutat la nivel internațional împotriva Țării Galilor în timpul ediției din 2018 a competiției Six Nations.

Într-o declarație de marți, Stirling County a spus: „Cu durere în suflet vă transmitem vestea trecerii la cele veșnice a lui Siobhan (Shibby) vineri 26 noiembrie”.

„Shibby a fost o parte importantă a echipei de rugby County timp de mulți ani și va fi extrem de dor de toți cei din club”.

„Ea a fost esențială pentru dezvoltarea rugby-ului feminin în cadrul clubului & o sursă de inspirație pentru fetele din secțiunea de tineret”.