O tânără de 19 de ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai mare decât ea

Publicat: 20/09/2021, 19:48
Actualizat: 20/09/2021, 22:58

O tânără din SUA s-a îndrăgostit de un bărbat mai mare cu 42 de ani. Părinții fetei nu au fost de acord cu relația, iar în momentul în care a venit acasă cu el, aceștia au chemat poliția. 

Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri, iar apoi au ajuns în fața altarului, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.

Ofiţerul de poliţie militară Audrey Cheyenne-Smiley Moon, în vârstă de 19 ani, l-a întâlnit pe soţul ei Kevin, în vârstă de 61 de ani, pe site-ul de întâlniri Badoo, potrivit Daily Star.

Inițial, fata a fost atrasă de biografia sa, el fiind un veteran care lucrase pentru poliția militară.

S-au întâlnit pentru prima dată în iulie 2020, moment în care s-au sărutat.

„Am fost atât încântată, cât şi emoţionată să-l văd. Încă vorbeşte despre ziua în care a pus ochii pe mine cu atâta pasiune. Kevin a făcut primul pas. El mi-a luat faţa în palme şi am avut primul nostru sărut când ne-am întâlnit prima dată faţă în faţă. Amândoi putem fi de acord cu adevărat că a fost dragoste la prima vedere”,povesteşte tânăra.

Nici Audrey şi nici Kevin, din Modesto, California, nu mai avuseseră o relaţie cu un decalaj atât de mare de vârstă, dar acest aspect nu este important, căci ei spun că au multe în comun şi o conexiune profundă.

„Prima noastră conversaţie a fost despre armată, acesta a fost interesat de mine şi am devenit foarte deschişi unul faţă de celălalt. Am vorbit despre toate. De asemenea, Kevin mi se pare foarte frumos. Ceea ce face relaţia noastră atât de grozavă şi perfectă pentru noi este dragostea noastră unul pentru celălalt, care creşte”, a mai spus Audrey.

Bărbatul a mai fost căsătorit și are doi copii

Cemex Kevin a mai fost căsătorit. El are doi copii, de 16, respectiv 23 de ani. Copiii sunt de acord cu relația și spun că sunt încântaţi să vadă cât de fericiţi sunt cei doi.

Bărbatul este mai în vârstă decât ambii părinţi ai lui Audrey, care au 38 şi 43 de ani. Acest fapt a determinat-o pe fată să ascundă relația. Cu toate acestea, ea a luat decizia de a le spune.

„Am fost deschişi cu privire la relaţia noastră cu colegii noştri, dar la început am ţinut secret faţă de familia mea. Nu m-am putut descurca cu stresul de a păstra secretul, aşa că am fost de acord ca el să îi cunoască. Familia mea a fost extrem de ostilă la întâlnirea cu el la început. Le-am trimis un mesaj în timp ce eram plecată cu el şi ne-am întors acasă la părinţii mei, la întreaga mea familie şi la poliţiştii care aşteptau afară. A fost înfricoşător la început, dar Kevin a fost gata să mă susţină (…), după ce l-au cunoscut, familia mea a devenit cu adevărat plăcută. Timp de trei zile, au ţipat la el de fiecare dată când venea să mă vadă şi făceau tot ce puteau pentru a-i spune cât de groaznic poate fi pentru că mă iubeşte”, povesteşte tânăra.    „Nu am auzit încă comentarii negative de la străini, dar am căpătat priviri, dar în mod normal nu ne deranjează. Ne concentrăm asupra noastră”, a declarat Audrey.

Cei doi s-au căsătorit să vor să facă un copil

Cuplul s-a căsătorit într-o mică capelă din Nevada

„De cele mai multe ori vorbim despre obţinerea visului nostru acasă, de a avea un copil şi de a ne trăi fericiţi. Vrea să fie un tată care stă acasă şi să crească bebeluşul în timp ce eu sunt la serviciu şi aşa îşi poate urma hobby-ul de prelucrare a lemnului. Vrea să gătească şi să facă curat pentru mine până când vin acasă. Apoi să petrecem timpul ca o familie. Vrem să călătorim. Vrem să ne luăm un câine. (…) Vrem doar să fim împreună şi să nu ne mai despărţim niciodată. Ne dorim să avem un copilul împreună- doar să găsim momentul potrivit”, mai spune fata.

„Nu credeam că voi întâlni omul viselor mele, care este şi cel mai bun prieten al meu şi iubirea vieţii mele. El este sufletul meu pereche şi pentru asta merită să lupt. Iubirea este nesfârşită şi de nedescris. Eu şi Kevin vrem să arătăm lumii că nu suntem relaţia stereotipică. Ne iubim cu adevărat pentru ceea ce suntem şi a ceea ce facem unul pentru celălalt”, a mai spus Audrey.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Nivelurile apei din barajele din Istanbul se ridică la peste 81%! Ce spun experții despre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Ducesa de Sussex a dezvăluit primul produs din brandul său American Riviera Orchard