O tânără de 19 de ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai mare decât ea

Publicat: 20/09/2021, 19:48
Actualizat: 20/09/2021, 22:58

O tânără din SUA s-a îndrăgostit de un bărbat mai mare cu 42 de ani. Părinții fetei nu au fost de acord cu relația, iar în momentul în care a venit acasă cu el, aceștia au chemat poliția. 

Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri, iar apoi au ajuns în fața altarului, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.

Ofiţerul de poliţie militară Audrey Cheyenne-Smiley Moon, în vârstă de 19 ani, l-a întâlnit pe soţul ei Kevin, în vârstă de 61 de ani, pe site-ul de întâlniri Badoo, potrivit Daily Star.

Inițial, fata a fost atrasă de biografia sa, el fiind un veteran care lucrase pentru poliția militară.

S-au întâlnit pentru prima dată în iulie 2020, moment în care s-au sărutat.

„Am fost atât încântată, cât şi emoţionată să-l văd. Încă vorbeşte despre ziua în care a pus ochii pe mine cu atâta pasiune. Kevin a făcut primul pas. El mi-a luat faţa în palme şi am avut primul nostru sărut când ne-am întâlnit prima dată faţă în faţă. Amândoi putem fi de acord cu adevărat că a fost dragoste la prima vedere”,povesteşte tânăra.

Nici Audrey şi nici Kevin, din Modesto, California, nu mai avuseseră o relaţie cu un decalaj atât de mare de vârstă, dar acest aspect nu este important, căci ei spun că au multe în comun şi o conexiune profundă.

„Prima noastră conversaţie a fost despre armată, acesta a fost interesat de mine şi am devenit foarte deschişi unul faţă de celălalt. Am vorbit despre toate. De asemenea, Kevin mi se pare foarte frumos. Ceea ce face relaţia noastră atât de grozavă şi perfectă pentru noi este dragostea noastră unul pentru celălalt, care creşte”, a mai spus Audrey.

Bărbatul a mai fost căsătorit și are doi copii

Cemex Kevin a mai fost căsătorit. El are doi copii, de 16, respectiv 23 de ani. Copiii sunt de acord cu relația și spun că sunt încântaţi să vadă cât de fericiţi sunt cei doi.

Bărbatul este mai în vârstă decât ambii părinţi ai lui Audrey, care au 38 şi 43 de ani. Acest fapt a determinat-o pe fată să ascundă relația. Cu toate acestea, ea a luat decizia de a le spune.

„Am fost deschişi cu privire la relaţia noastră cu colegii noştri, dar la început am ţinut secret faţă de familia mea. Nu m-am putut descurca cu stresul de a păstra secretul, aşa că am fost de acord ca el să îi cunoască. Familia mea a fost extrem de ostilă la întâlnirea cu el la început. Le-am trimis un mesaj în timp ce eram plecată cu el şi ne-am întors acasă la părinţii mei, la întreaga mea familie şi la poliţiştii care aşteptau afară. A fost înfricoşător la început, dar Kevin a fost gata să mă susţină (…), după ce l-au cunoscut, familia mea a devenit cu adevărat plăcută. Timp de trei zile, au ţipat la el de fiecare dată când venea să mă vadă şi făceau tot ce puteau pentru a-i spune cât de groaznic poate fi pentru că mă iubeşte”, povesteşte tânăra.    „Nu am auzit încă comentarii negative de la străini, dar am căpătat priviri, dar în mod normal nu ne deranjează. Ne concentrăm asupra noastră”, a declarat Audrey.

Cei doi s-au căsătorit să vor să facă un copil

Cuplul s-a căsătorit într-o mică capelă din Nevada

„De cele mai multe ori vorbim despre obţinerea visului nostru acasă, de a avea un copil şi de a ne trăi fericiţi. Vrea să fie un tată care stă acasă şi să crească bebeluşul în timp ce eu sunt la serviciu şi aşa îşi poate urma hobby-ul de prelucrare a lemnului. Vrea să gătească şi să facă curat pentru mine până când vin acasă. Apoi să petrecem timpul ca o familie. Vrem să călătorim. Vrem să ne luăm un câine. (…) Vrem doar să fim împreună şi să nu ne mai despărţim niciodată. Ne dorim să avem un copilul împreună- doar să găsim momentul potrivit”, mai spune fata.

„Nu credeam că voi întâlni omul viselor mele, care este şi cel mai bun prieten al meu şi iubirea vieţii mele. El este sufletul meu pereche şi pentru asta merită să lupt. Iubirea este nesfârşită şi de nedescris. Eu şi Kevin vrem să arătăm lumii că nu suntem relaţia stereotipică. Ne iubim cu adevărat pentru ceea ce suntem şi a ceea ce facem unul pentru celălalt”, a mai spus Audrey.

Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Cand se TERMINA pandemia? OMS a facut anuntul
FOTO. Jojo, în costum de baie! Cum arată acum, de fapt, trupul fostei vedete Playboy
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Raed Arafat, anunț cutremurător! Măsura dură care se ia în toate spitalele din România, după...
Celebru milionar, salvat de la moarte, în mod miraculos, de Gigi Becali! `A venit Luțu...
Când se întoarce frigul în România. Trebuie să ne pregătim deja hainele groase
Criza guvernamentală ucide oameni zilnic. Apelul medicilor: Depolitizaţi deciziile medicale şi haideţi să colaborăm
Românii caută cu disperare aceste ANVELOPE DE IARNĂ. Ce au ele mai special?
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
O nuntă din Botoșani a avut loc fără mire, după ce s-a infectat cu COVID
Cand se TERMINA pandemia? OMS a facut anuntul
Chinezii au LANSAT ceva revoluționar care îi ÎNGROZEȘTE pe americani. „Nu avem nici cea mai...
Averea halucinantă a noului premier al României! 40.000 de euro pensie și venituri grotesc de...
Rețete inedite de varză murată. Cum procedează alte țări din Europa: ar trebui să le...
La Constanța este deja Halloween, dar... FĂRĂ petreceri!
Regina Elisabeta a II-a, jignită? Premiul refuzat: „Găsiți un destinatar mai vrednic”
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit. Cum a fost găsit...
Profeția teribilă pentru România, chiar de la oficiali. Ce se va întâmpla în curând va...
Iarna 2021-2022 va fi apocaliptică! Meteorologii se uită în arhive, să vadă dacă a mai...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021