Operațiune de salvare de coșmar. Targa cu o pacientă este rotită ca o elice după ce este preluată de un elicopter – VIDEO

Operațiune de salvare de coșmar. Targa cu o pacientă este rotită ca o elice după ce este preluată de un elicopter - VIDEO
Publicat: 05/06/2019, 11:33

După ce femeia a fost ridicată de la sol, targa în care se afla a început să se învârtă cu mare viteză. Există un sistem menit să prevină astfel de incidente, dar în acest caz nu a funcționat.

„Uneori, când ridicăm elicopterul de la sol targa începe să se învârtă. Avem o frânghie atașată de targă care ar trebui să prevină acest lucru. Astăzi nu a făcut asta”, a declarat Paul Apolinar, pilot șef în Air Support Unit din cadrul Phoenix Police Department, citat deHuffington Post.

În final, femeia a fost dusă la spital. Pe lângă rănile suferite inițial, victima s-a simțit amețită mai multe ore din cauza incidentului cu elicopterul.

Apolinar a declarat că ceea ce s-a întâmplat în acest caz este un eveniment rar. În ultimii șase ani s-a întâmplat doar de două ori, în 2010 misiuni de salvare.

Foto: captură video