Patru morți și mai mulți răniți în urma unui conflict iscat la o nuntă în Spania. Un bărbat a intrat cu mașina în ușa restaurantului unde avea loc petrecerea

Patru morți și mai mulți răniți în urma unui conflict iscat la o nuntă în Spania. Un bărbat a intrat cu mașina în ușa restaurantului unde avea loc petrecerea
Sursa FOTO: Captură video Youtube
Publicat: 06/11/2022, 20:30

Patru persoane au fost ucise şi 10 au fost grav rănite după ce un şofer a intrat cu maşina în participanţii la o petrecere de nuntă lângă Madrid, au anunţat autorităţile spaniole. Bărbatul în vârstă de 35 de ani, de origine portugheză, a fost reținut de poliție.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă în faţa unui restaurant din Torrejón de Ardoz, un oraș situat la 25 de kilometri nord-est de Madrid, unde se desfășura petrecerea de nuntă a unei familii de romi, după cum a relatat postul de televiziune RTV, care citează surse din cadrul poliţiei.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, ar fi avut un conflict cu alți nuntași și, nervos, a intrat cu mașina sa de teren prin ușa localului în care avea loc petrecerea. În mașină se mai aflau și cei doi copii ai săi de 15 și 16 ani.

Un vehicul „a lovit deliberat” oamenii, iar „ocupanţii maşinii au fugit”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei.

„Când am ajuns la faţa locului, am găsit patru persoane decedate cu fracturi multiple”, a declarat și Carlos Polo, şeful serviciilor de urgenţă din Madrid.

„Patru persoane rănite grav, care prezentau traumatisme craniene şi fracturi la ambele membre, au primit îngrijiri medicale”, a mai spus Carlos Polo, care a adăugat că răniții au fost transferați la spitale din regiune.

Printre cei care au murit se află o femeie de 65 de ani, un adolescent de 17, și doi bărbați de 37, respectiv 60 de ani.

Vehiculul suspect a fost oprit de poliţişti într-o localitate la sud de Madrid, iar „cei trei ocupanţi ai maşinii au fost arestaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, potrivit adevărul.ro.

Potrivit presei spaniole, ar fi vorba despre un tată şi cei doi fii ai săi, scrie Agerpres.

Anchetatorii caută o a patra persoană care ar fi putut fi implicată în acest incident violent.

În autoturismul bărbatului a fost găsită și o sumă de 5.000 de euro, anchetatorii suspectând că întreg scandalul ar fi pornit de la bani, informează El Mundo.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase