Poliția dintr-o țară le cere cetățenilor să nu mai depună plângeri legate de nefuncționarea Facebook și Instagram

Poliția dintr-o țară le cere cetățenilor să nu mai depună plângeri legate de nefuncționarea Facebook și Instagram
Publicat: 14/03/2019, 17:06
Actualizat: 25/03/2019, 19:14

Anunțul a venit ca urmare a numeroaselor plângeri legate de incapacitatea de a folosi platformele Facebook, Instagram, Messenger și WhatsApp în noaptea de miercuri spre joi. Mulți dintre utilizatorii acestora s-au plâns că nu au mai putut accesa aplicațiile, fapt ce i-a determinat pe polițiști să menționeze că locuitorii nu ar trebui să le semnaleze acest tip de probleme.

Polițiștii au scris, pe platforma de micro-blogging Twitter, următoarele: „Știm. Nici conturile noastre de Facebook și Instagram nu pot fi accesate. Din nefericire, nu putem face nimic pentru că, știți, ele își au sediul în America”.

Ei au încheiat spunând, preventiv: „Vă rugăm să nu ne sunați pentru a ne raporta asta”.

Oamenii legii susțin că au mai primit apeluri care semnalau acest tip de defecțiuni și în trecut, fapt ce i-a motivat să publice acest mesaj.

Reprezentanții Facebook au recunoscut, printr-un mesaj publicat pe contul oficial de pe rețeaua de socializare online Twitter, că utilizatorii platformei nu se pot conecta pe aplicație și au afirmat că se încearcă rezolvarea acestor erori tehnice „cât mai curând posibil”. Instagram nu a făcut, în schimb, niciun anunț legat de aceste dificultăți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase