Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, o „bunică mândră”: Este un „moment magic” – FOTO

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, o „bunică mândră”: Este un „moment magic” - FOTO
Oficialul din cadrul Uniunii Europene a anunțat recent nașterea primul său nepot / Sursă FOTO: @ursulavonderleyen - Instagram
Publicat: 10/05/2021, 23:00
Actualizat: 10/05/2021, 23:03

Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, a transmis luni, 10 mai, faptul că se consideră o „bunică mândră” după ce în cursul lunii trecute primul său nepot a venit pe lume.

Ursula von der Leyen, mamă a şapte copii, a postat pe Instagram o fotografie cu ea în timp ce ține în braţe un bebeluş. Alături de fotografie a fost postat mesajul: „Bunică mândră. Un moment atât de magic – primul meu nepot”.

Aceasta nu a dezvăluit în postare numele, data exactă a naşterii sau cine sunt părinţii bebeluşului, însă a afirmat într-un discurs susținut duminică că nepoata ei are o lună.

Ursula von der Leyen a devenit bunică: „Oare va vedea păduri sau viaţă sălbatică doar în cărţi sau filme?”

„Să îmi ţin în braţe nepoata pentru prima dată a fost unul din acele momente care pune totul în perspectivă şi îţi reaminteşte de lucrurile cu adevărat importante din viaţă (…) Oare va vedea păduri sau viaţă sălbatică doar în cărţi sau filme? Cum vor arăta cariera şi locurile sale de muncă şi ce tehnologii va folosi?”, a declarat Ursula von der Leyen în timpul unei ceremonii desfăşurate în oraşul Strasbourg din Franţa.

Ursula von der leyen s-a născut în 1958 în Ixelles, Bruxelles, Belgia, unde a trăit până la vârsta de 13 ani. În 1986 s-a căsătorit cu Heiko von der Leyen. Cei doi sunt părinții a șapte copii care au fost născut în perioada 1987 – 1999.

Ursula Gertrud von der Leyen a devenit președintele Comisiei Europene pe 1 decembrie 2019. În perioada 2005 – 2019, a fost ministru având diferite funcții în cabinetul Angelei Merkel. Cel mai recent mandat l-a avut la conducere Ministerului german al Apărării, fiind prima femeie germană care a deținut această funcție. Aceasta este membră a partidului de centru-dreapta Uniunea Creștină Democrată (CDU), care face parte al Partidul Popular European (PPE).

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, o „bunică mândră”: Este un „moment magic”
Nepoata Ursulei von der Leyen ar avea vârsta de o lună / Sursă FOTO: @ursulavonderleyen – Instagram