Președintele Bulgariei, Rumen Radev, însoțit la concertul de Anul Nou al Filarmonii din Viena de fiica sa. GÂNDUL îți spune cine este Darina Radeva

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, însoțit la concertul de Anul Nou al Filarmonii din Viena de fiica sa. GÂNDUL îți spune cine este Darina Radeva
Cine este Darina Radeva, fiica președintelui Bulgariei / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 02/01/2023, 14:19
Actualizat: 02/01/2023, 14:21

Surpriză totală în prag de 2023 – președintele Bulgariei a fost invitatul cancelarului austriac Karl Nehammer la concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. Într-una dintre fotografii, Rumen Radev apare însoțit de o frumoasă domnișoară blondă, iar personajul în cauză este chiar fiica sa, Darina.

GÂNDUL îți spune cine este Darina Radeva, frumusețea care a luminat impunătoarea Golden Hall de la Musikferain.

Darina Radeva, debut în cinematografie

Darina Radeva este actriță și în curând va avea debutul pe marile ecrane. Fiica președintelui Rumen Radev interpretează rolul amantei lui Ivan Alexandru, marele țar al Bulgariei, în ultimul film regizat de Maxim Genchev.

Pelicula are la bază piesa „Către abis”, a lui Ivan Vazov, în care țarul Ivan Alexandru se îndrăgostește de o fată mult mai tânără, ceea ce duce la o serie de consecințe dezastruoase pentru națiunea bulgară.

Pentru Darina Radeva, care este studentă la Cinematografie în anul III, acesta va fi debutul ei în lumea filmului. Până acum, fiica președintelui bulgar a jucat doar pe scena de teatru a Academiei.

Rumen Radev însuși îl apreciază foarte mult pe regizorul Maxim Genchev. În martie,  liderul de la Sofia a fost văzut la premiera oficială a filmului „Botev”, prilej cu care a ținut și un discurs solemn.

Până să debuteze oficial în cinematografie, Darina Radeva repetă pe scena NATFIZ (Academia de Film din Bulgaria), unde în fiecare lună are cel puțin două spectacole. Ultima producție a fost „Am renunțat înainte să mă nasc”, bazată pe texte scrise de Samuel Beckett. Darina face parte din clasa profesorului Penko Gospodinov și, potrivit presei bulgare, se numără printre cele mai remarcabile tinere actrițe din academie.

Darina a absolvit liceul în 2020 și imediat a aplicat pentru un loc la NATFIZ. În limita timpului disponibil, Rumen Radev merge împreună cu fiica sa la piese de teatru și concerte

Mulți spun că pasiunea pentru artă este moștenită chiar de la președintele Bulgariei. În tinerețe, Radev cânta la chitară, iar azi Darina are o voce de invidiat, spun apropiații. Altfel, mama ei, Ginka Kesyakova, prima soție a lui Rumen Radev, este de profesie bancher.

Îndrăgostită de Kamen, fiul fostului vicepremier Zinaida Zlatanova

Se poate spune că Darina Radeva și-a trăit adolescența după propriile reguli, fără să țină cont de protocolul care i-a impus un stil de viață adecvat cu funcția tatălui.

Moștenitoarea dinastiei Radev trăiește după propriile reguli – iubește teatrul și își face de cap cu cine dorește. Presa bulgară a scris că, recent, ea a trăit o poveste de basm alături de Kamen, fiul fostului vicepremier și ministru al Justiției Zinaida Zlatanova.

Darina Radeva și Kamen s-au îndrăgostit la o școală privată de teatru, pe când erau doi liceeni. Au călătorit în toată lumea (festivaluri și concerte) și, inevitabil, între ei au apărut sentimente de iubire. Se spune că Darina l-a prezentat pe Kamen mamei ei și au petrecut un weekend de vis într-o vilă situată lângă Plovdiv.

Cine este soția lui Rumen Radev

Nu se știe dacă Rumen Radev a fost însoțit la Viena și de soția sa, căci în toate pozele nu apare decât Darina, fiica.

Totuși, soția lui Rumen Radev este un personaj extrem de cunoscut în Bulgaria și, potrivit presei internaționale, una dintre cele mai frumoase consoarte de președinți din lume.

Desislava Kirilova Gencheva s-a născut în 1969 și în 2014 era ofițer de carieră și directorul de comunicare al Forțelor Aeriene Bulgare, poziție în care se afla la momentul înfiripării idilei cu Rumen Radev.

Ambii au copii din căsătorii anterioare. Președintele bulgar pe Darina și Georgi (tânăr fotbalist), Desislava, pe Strahil Svilenski, student la medicină în SUA și fost aspirant la statutul de jucător profesionist de volei. Desislava a fost căsătorită timp de 13 ani cu Georgi Svileski, ex-deputat în Parlamentul bulgar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Statele Unite ale Americii pregătesc un pachet de arme de 1 miliard de dolari pentru...