Prietenul lui Emiliano Sala dă vina pe AGENTUL jucătorului pentru TRAGEDIA aviatică: „A fost FORȚAT să urce în avion”

Prietenul lui Emiliano Sala dă vina pe AGENTUL jucătorului pentru TRAGEDIA aviatică: A fost FORȚAT să urce în avion
Publicat: 06/02/2019, 06:02

Echipele de căutare au oferit, luni, publicității o poză în care se vedea avionul scufundat în mare, dar și umbra unui corp. În avionul privat erau doar două persoane, fotbalistul în vârstă de 28 de ani,EmilianoSala, și pilotul David Ibbotson.

La câteva ore după anunțul descoperirii epavei avionului, prietenul luiSala, Maximiliano Duarte, a făcut o afirmație cutremurătoare, pentru America Noticias:

„El (n.r. agentul luiEmilianoSala, Willie McKay) este responsabil! Există un mare adevăr în spatele acestei povești și acela este că există un vinovat. Pentru căEmilianonu a vrut nicio secundă să urce în acel avion. Fiecare are obligații și ca jucător profesionist, trebuie să te conformezi”.

„Emi a fost forțat să se urce în avion în acea noapte, cu toate că el ar fi preferat să nu plece, având în vedere condițiile”, a mai spus Duarte.

Willie McKay este agentul la care face referire Maximiliano Duarte. În urmă cu câteva zile, presa franceză a făcut public un e-mail primit de Sala de la Willie McKay, impresarul care a intermediat transferul său de la Nantes la Cardiff, care urma să fie cel mai scump din istoria britanicilor, 17 milioane de euro.

„Nu pretindem că am fi ca niște părinți pentru jucătorii aflați sub contract cu noi,” îi scrie McKay lui Sala, „NU. Dacă n-ai fi fotbalist, nimeni nu s-ar interesa de tine. Până la urmă, pe toți îi interesează doar banii. De care și noi suntem foarte interesați, desigur. De aceea ne convine să lucrăm doar cu cluburile de fotbal. Fără sentimente, doar o afacere.”

Prietenul lui Emiliano Sala dă vina pe AGENTUL jucătorului pentru TRAGEDIA aviatică

Echipa privată de căutare a precizat că epava avionului, care se afla la o adâncime de 63 de metri, a fost găsită într-o stare bună.

„Au folosit un submarin telecomandat, prevăzut cu camere și lumini și confirmă că avionul era într-o stare bună. Au văzut numărul de înmatriculare (n.red. – N264DB) și, în mod surprinzător, mare parte din avion este acolo. Ne așteptam să-l găsim împrăștiat pe o suprafață mare. E rupt, dar mare parte din el e acolo”, a declarat David Mearns, conducătorul echipei private de căutare, pentru BBC.

De recuperarea epavei se va ocupa AAIB, organizația britanică de investigare a accidentelor aviatice, care are o navă în zonă, Geo Ocean III.

Epava avionului în care se afla fotbalistul argentinianEmilianoSala și pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii.

Primelerămășițeale avionului au fost găsite miercurea trecută, tot în Canalul Mânecii: două perne de scaun.

Pernele au fostgăsitepe o plajă din apropiere de Surtainville, Franța, la est de locul în care avionul a dispărut de pe radare.

Imagine sfâșietoare, postată de sora jucătorului dispărut, Emiliano Sala: „Te așteaptă și Nala”

Romina, sora jucătoruluiEmilianoSala, a postat pe site-urile de socializare o poză care i-a întristat și mai rău fanii fotbalistului.

Ea a publicat imaginea câinelui luiEmiliano, care stă și se uită pe geam, ca și cum și-ar așteapta stăpânul.

„Te așteaptă și Nala”, a scris Romina pe contul ei de Facebook.

Câinele Nala a fost unul dintre motivele din cauza cărora jucătorul lui Cardiff City s-ar fi întors în Franța. Fotbalistul voia să pregătească totul pentru a putea să își ia animalul de companie, cu el, în Țara Galilor, informează Daily Mirror.

Au trecut 16 zile de cândEmilianoSala și pilotul care era la bordul avionului privat, David Ibbotson, au dispărut, iar durerea familiei și apropiaților jucătorului crește pe zi ce trece.

Foto: Captură/ Hepta