Prima femeie din India care pozează în Playboy

Prima femeie din India care pozează în Playboy
Publicat: 30/07/2012, 16:03
Actualizat: 25/03/2019, 20:35

Actrița de la Bollywood Sherlyn Chopra, în vârstă de 28 de ani, este prima femeie din India care va poza goală în Playboy, potrivit huffingtonpost.com.

Actrița a fost cea care le-a scris reprezentanților Playboy și le-a sugerat ideea, potrivit BBC, citat de huffingtonpost.com. Reprezentanților publicației le-a luat câteva zile până au hotărât să accepte propunerea actriței indiene.

Fanii au câteva luni de așteptat până să o vadă dezbrăcată pe Sherlyn Chopra în Playboy, pentru că aceasta va apărea în paginile revistei lui Hugh Hefner abia în luna noiembrie.

Între timp, decizia actriței de a poza în Playboy a stârnit controverse în țara sa natală, India, unde apariția revistei pentru adulți este interzisă. Un critic al actriței, citat de Daily Mail, a spus că „unii se întreabă dacă fotografiile cu Sherlyn Chopra vor răni integritatea femeii”.

Chopra, cunoscută pentru roluri mici în producții de la Bollywood, este indiferentă la criticile care i se aduc. „Am devenit prima femeie din India care a pozat goală în Playboy și nimeni nu-mi poate lua această realizare”, a spus Sherlyn Chopra, citată de BBC.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase