Protagonistul unui documentar HBO și-a recunoscut crimele „în direct”: „Ce am făcut? I-am ucis pe toți, desigur”

Redactor:
Silviu Bănilă
Protagonistul unui documentar HBO și-a recunoscut crimele „în direct”: „Ce am făcut? I-am ucis pe toți, desigur”
Robert Durst, moștenitorul unui imperiu imobiliar de miliarde de dolari, a ajuns luni în fața judecătorilor, la câteva ore după ce HBO a difuzat un documentar, în care bătrânul în vârstă de 71 de ani a recunoscut comiterea a trei crime: "Ce am făcut? I-am ucis pe toți, desigur".

Robert Durst, în vârstă de 71 de ani, a fost renegat de familia sa bogată din New York și sâmbătă seară, a ajuns în custodia autorităților din New Orleans. Acestea îl vor deferi poliției din Los Angeles, care a emis un mandat de arestare pentru crimă pe numele lui Robert Durst, scrie usatoday.com.

Durst este suspect în trei cazuri de crimă și a apărut într-un documentar HBO, „The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst”. În ultimul episod, difuzat duminică, bătrânul a purtat un microfon în baie. „Asta este. Te-au prins. Ce anume am făcut? I-am omorât pe toți”, a mormăit Durst. Regizorul documentarului, Andrew Jarecki, a declarat că nu a sesizat afirmațiile lui Durst decât după doi ani de la filmare, deoarece înregistrarea audio nu fusese corelată cu cea video și „așa se execută un film”.

„Mi-a luat ceva timp să îmi dau seama de ce se întâmplă. Am fost îngrozit”, a povestit regizorul, care a contactat imediat autoritățile. Departamentul de Poliție din LA a declarat că investighează moartea scriitoarei și confidentei lui Robert Durst, Susan Berman, al cărei cadavru a fost descoperit în casa sa din West LA, în ajunul Crăciunului anului 2000. Durst a vorbit despre acest caz în documentarul HBO.

Autoritățile din LA au spus că vor să-l extrădeze pe Durst din Louisiana. Avocatul lui Durst, Chip Lewis, a spus că clientul său nu se opune extrădării, dar vrea să-și dovedească nevinovăția în privința acuzațiilor de crimă.

Fratele său, Douglas, președintele conglomeratului imobiliar Durst Organization, a declarat că a simțit o ușurare, în momentul în care a aflat că fratele său a ajuns în arest. „Sperăm să fie tras la răspundere pentru tot ce a făcut”, a declarat Douglas Durst.

În 1982, a fost singurul suspect în cazul dispariției soției sale, Kathleen McCormack, pe care Durst a susținut că a lăsat-o într-o gară din New York, teafără și nevătămată. După ce polițiștii au contactat-o pe Berman, pentru a discuta despre dispariția lui McCormack, aceasta din urmă a fost găsită împușcată în cap. Durst nu a fost acuzat niciodată de crimă. Episodul documentarului HBO de săptămâna trecută a indicat că detectivii din LA sunt tot mai aproape de Durst și au descoperit o potrivire între o scrisoare anonimă din 23 decembrie 2000, care alerta poliția cu privire la existența unui cadavru la adresa lui Berman și una trimisă de Durst lui Berman, în anul anterior. În ambele scrisori, cuvântul „Beverly” din „Beverly Hills” a fost scris greșit, „Beverley”.

La câteva luni distanță de la moartea lui Berman, Durst a fost arestat pentru moartea unui vecin din Texas, Morris Black. Durst a recunoscut că a tranșat cadavrul lui Black și a aruncat rămășițele în apele din Galveston Bay. Cu ajutorul a trei avocați faimoși din Houston, Durst a obținut achitarea, mizând pe „legitima apărare”.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Mama lui Cristi Borcea, lovitură în imobiliare în `stațiunea bogaților`! Ridică un bloc de cinci...
Unde sunt cele mai adânci puncte ale oceanelor. Cercetătorii sunt siguri acum, au înconjurat lumea...
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Ion Rădoi: Prețul unei călătorii cu metroul ar trebui să fie majorat până la 50...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
BOMBĂ în procesul lui Șerban Huidu! Ce au descoperit judecătorii, e ultima șansă pentru vedeta...
Veste de ultim moment pentru milioane de pensionari. Nu mai pot pierde bani
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
Breaking News: COD ROȘU de intervenţie în România! Au murit pe loc
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide