Regina Elisabeta a II-a își angajează asistent personal. Când e ultima zi pentru depunerea CV-urilor și care este salariul oferit

Regina Elisabeta a II-a își angajează asistent personal. Când e ultima zi pentru depunerea CV-urilor și care este salariul oferit
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (FOTO: Mediafax Foto)
Publicat: 03/12/2020, 19:26
Actualizat: 03/12/2020, 19:37

Familia regală britanică face angajări, iar salariul este unul ofertant. Concret, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (94 de ani) caută un asistent personal/asistentă personală. Aplicanții trebuie să aibă experienţă în secretariatul administrativ.

Jobul este disponibil de luna viitoare, dar contractul este pe perioadă determinată, până în ianuarie 2023. Însă, cine va reuşi să îndeplinească toate cerinţele, poate primi până la 35.000 de lire sterline anual.

Anunțul de angajare a fost postat pe o cunoscută platformă de recrutare, iar până acum au aplicat peste 200 de persoane. CV-urile mai pot fi depuse doar până mâine la miezul nopţii, informează Știrile Pro TV.

Regina Elisabeta a II-a poate fi folosită de guvern pentru a spori încrederea publicului în noile vaccinuri împotriva coronavirusului

Consilierul guvernamental, profesorul Heidi Larson, le-a spus miniștrilor că ar fi „cu adevărat inteligent” să-și folosească majestatea pentru a lupta împotriva teoriilor conspirative anti-vaccin periculoase.

Regina ar putea fi chemată, astfel, să sporească încrederea publicului în vaccinurile împotriva coronavirusului, a susținut el

Ministrilor li s-a spus că și alte figuri de încredere ar putea fi folosite pentru a lupta împotriva teoriilor conspiraționale anti-vaccin periculoase.

Profesorul Heidi Larson a declarat că monarhul, în vârstă de 94 de ani, ar fi cea mai bună persoană care să-i liniștească pe vârstnici.

Boris Johnson: „Marea Britanie începe săptămâna viitoare campania de vaccinare anti-Covid-19”

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunțat miercuri seară, că țara sa va începe săptămâna viitoare campania de vaccinare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Acesta a oferit asigurări că vaccinul produs de companiile Pfizer/BioNTech îndeplineşte cele mai stricte standarde internaţionale.

Ne apropiem de împlinirea a un an de când omenirea este afectată puternic de Covid-19, în întreaga lume se înregistrează scăderi economice şi au murit 1,5 milioane de oameni. În tot acest timp, aşteptam şi speram să vină ziua în care luminile ştiinţei vor învinge inamicul invizibil pentru a ne oferi puterea să oprim acest inamic. Acum, oamenii de ştiinţă au reuşit”, a afirmat Boris Johnson.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase