Regretatul Aaron Carter a dezvăluit un incident petrecut în dormitorul lui Michael Jackson într-o carte care ar urma să fie publicată în curând

Regretatul Aaron Carter a dezvăluit un incident petrecut în dormitorul lui Michael Jackson într-o carte care ar urma să fie publicată în curând
Doliu în lumea muzicii: Aaron Carter, mort la 34 de ani! / Sursa FOTO: rappler.com
Publicat: 11/11/2022, 13:04
Actualizat: 11/11/2022, 13:11

Aaron Carter, fratele cântărețului Nick Carter de la Backstreet Boys, care a murit săpămâna trecută la doar 34 de ani, a descris pentru prima dată într-un volum de memorii, care ar urma să fie publicat în curând, un episod petrecut acasă la Michael Jackson după o petrecere cdupă o petrecere de ziua de naștere a starului muzicii pop, în 2003.

Aaron Carter și-a amintit că a avut parte de un mic incident în casa lui Michael Jackson după o petrecere de ziua de naștere a starului muzicii pop, iar când s-a trezit l-a găsit la capul patului său în „lenjerie albă-mulată”.

Incidentul ar fi avut loc la Jackson’s Neverland Ranch în august 2003, pe când Carter avea doar 15 ani. Michael Jackson a murit în 2009.

Aaron Carter, care a fost găsit mort sâmbătă în cadă în reședința sa din California, a oferit detalii în noul său roman „Aaron Carter: An Incomplete Story of an Incomplete Life”, care urmează să fie publicat postum marți, scrie New York Post, care a obținut o copie în avans a cărții.

„Michael și cu mine am intrat singuri în casa principală și ne-am îndreptat spre dormitorul lui”, a scris Carter, amintindu-și că el, Michael Jackson și actorul Chris Tucker au au făcut o plimbare cu mașina în jurul proprietății lui Jackson, la sfârșitul petrecerii de ziua acestuia.

„După un timp, am spus că sunt gata de culcare. Nu mă gândisem cu adevărat unde voi dormi. Evident, era o grămadă de camere în casă. Dar a scos acest pătuț de lângă patul lui care era deja făcut. Nu am cerut niciodată pătuțul, dar acolo era. nu-mia păsat. Eram obosit. A stins luminile și s-a urcat în patul lui și ne-am dus la culcare”, a continuat cântărețul.

„Câteva ore mai târziu, ceva m-a trezit. M-am ridicat și l-am găsit pe Michael la picioarele patuțului meu, în lenjeria lui albă, strâmtă. Nu știu dacă era somnambul sau ce, dar părea că încă doarme.

Ce naiba!?, am strigat și l-am scuturat puțin ca să-l trezesc. Întoarce-te în patul tău!”, a susținut fostul copil vedetă că i-ar fi spus lui Michael Jackson.

„El a bolborosit: „OK”, apoi s-a întors în pat și ne-am culcat amândoi. Nu l-am întrebat niciodată despre asta și nu am menționat-o niciodată. Când m-am trezit dimineața, el plecase din cameră”, ar mai fi scris acesta.

Familia lui Carter nu este de acord cu publicarea cărții

Într-o declarație de presă emisă joi seară, echipa de management a lui Carter a criticat publicarea cărții: „Acesta este un moment pentru doliu și reflecție, nu pentru atragerea de bani fără inimă și căutarea atenției”.

În memoriile sale, Carter a scris că el și Jackson au fumat marijuana împreună în timpul vizitei sale la Neverland. El își mai amintea că autorul celebrei melodii „Billie Jean” „a fumat ca un bandit”.

La mai puțin de la acest episod, Michael Jackson a fost arestat sub acuzația de agresiune sexuală asupra minorilor. Carter a spus că polițiștii l-au intervievat la scurt timp după călătoria lui Neverland, însă le-a spus că Jackson nu l-a atins niciodată în mod nepotrivit.

Carter a spus în carte că Jackson l-a numit „Cap de măr” și i-a dăruit jacheta lui albă în stil militar cu cristale Swarovski pe care starul pop a purtat-o ​​în timpul unui concert la New York pe 10 septembrie 2001, la care a cântat și Carter.

Aaron Carter l-a apărat anterior pe Jackson, descriindu-l drept „un tip foarte bun”: Din câte știu eu, un tip foarte bun”.

„Nu a făcut niciodată nimic nepotrivit – cu excepția unei singure dăți”, a spus el în 2019 în timpul unei emisiuni din cadrul realityshow-lui „Marriage Boot Camp: Reality Stars Family Edition”.

„A fost un lucru pe care l-a făcut și care a fost puțin nepotrivit”, a continuat Carter, fără a intra în detalii la momentul respectiv.

Memoriile lui Carter erau neterminate când a murit și există o mulțime de întrebări fără răspuns din partea coautorului său, Andy Symonds, mai scrie New York Post.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu